Nov sam. |
Post Reply |
Author | |
SMatija
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2012 Location: Dugo Selo Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Svibanj 2012 at 01:18 |
Evo nov sam tu,ocito.
Imam 14 godina i mislim si promjenit zivot kroz ovo ljeto za pocetak. Pa onda zimu,proljece/2013,ljeto/2013 itd. Visina: 181 cm Tezina: 130 kg Cilj: 110kg do 9. mjeseca 100 do 2013. 90. 3/2013 80 6/2013 Te onda se pocet nadoknadivat nazad ali umjesto masti s mišicima. Naravno da bi dosao do 100 do 9. mjeseca no ne znam koji su mi realni ciljevi , a koji ne. Znam da ovo sto sam do sad nakupio nece nestat samo tako ali mislim da ovako tratim zivot bez potrebno. Trebam vašu pomoc. Postoji li u ZG teretana koja ima osobne trenere (novac nije bitan)? Ovo cu svatit vrlo ozbiljno i profesjonalno. Mislio sam da se slikam svaki dan do 2013. i stavim na youtube zato sto znam da takvi video klipovi pomazu drugima. Pomogli su i meni saznati da se i ja mogu transformirati. Hvala što ste procitali ovo i unaprijed se zahvaljujem na odogovorima. (ispiricavam se zbog gramatickih i ostalih kojekakvih pogrešaka) |
|
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao na sajt. Jako lijepo si to napisao za svoje godine. Želim ti puno uspjeha. Pocni s clancima ovdje, pretraži i forum a glede osobnog trenera, poslao sam ti poruku s preporukom.
Cheers! I, ne odustaj.
Edited by GOSPODIN B. - 24 Svibanj 2012 at 01:40 |
|
U shumarku skrivenom, medvjeda je malih dom...
|
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
Matija, dobrodošao! Puno srece želim
usput, gospon B., može i meni porukica s preporukom za trenera u inbox...ako nije problem
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
fitlove
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
želim ti puno srece i uspjeha i nadam se da ceš uspjeti u naumu sretno and STAYFIT :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |