Velicina fonta |
Post Reply |
Author | |
Marin00
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Lipanj 2012 at 09:23 |
Ne znam smeta li još nekome, ali font na forumu i u postovima je pre malen. Ukoliko scrollam, sadržaj umjesto da se povecava, on se smanjuje. Razmak izmedju readaka postaje veci, a sadržaj necitljiv.
Ovo je prva stranica na kojoj sam naišo na takvu vrstu oblikovanja. Lijep pozdrav! |
|
_mrki_
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam na što misliš. Nadam se da ne citaš na nekom 15" monitoru.
Pokušaj zumirati citavu stranicu sa Ctrl i + . |
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je font normalan a imam mali mali monitor... mislim da samo tebi nije okay
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
ctrl + zbilja rijesi sve probleme vezano za dioptriju |
|
Marin00
Cita FAQ Joined: 02 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ctrl + je scroll in ;) ne znam, na svim stranicama kad scrollam poveca mi se slika.. a ovdje mi se takodjer povecava a font ostaje isti, i razmak je puno veci -.-" imam 24" i rezoluciju 1920 x 1200
|
|
_mrki_
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmm, probaj promijenit browser, ako ne skroz, bar za ove stranice
Na firefox-u imaš opciju da zumiraš samo text, a ne slike, linkove i ostalo. Ta opcija se nalazi pod view > zoom > zoom text only (postaviti kvacicu), kad je kvacica postavljena Ctrl i + / scroll in povecavaju samo font. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |