Pomoc oko mrsavljenja ;) |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
ante1950
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisu strije, njih sam imao na bedru, i one su prosle s vremenom
neznam kako da ti objasnim, kao kad je salo islo preko sala ostala je amo rec udubina i tako bila 4 5 godina I sad sam je kao izravnao i koza je iznenadena hahahah :D I onako crveno je malo |
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne spadajte na to da se svadjate oko toga tko ce malcu pomoci: na forumu ima i previše ljudi koji traže pomoc. Slažem se s, pak, sa rajom koja su stalna tu na forumu da extremefit zna znanje, kao i svi ostali koji se tim vec neko vrijeme bave.
Više ce mu pomoci ako ga uputite koju literaturu da iscita ne bi li sam naucio kako stvari funkcioniraju u fitness-u i bb, nego da mu konkretno dajete vježbe koje treba raditi. Ako ne zna osnovne stvari tipa zašto se navecer jedu P+M onda sve uzalud Ante, što se strija tice, što je mladja koža, šanse su vece da se oporavi od štete njoj nanešene. Ako i imaš strije ili si ih imao, imaš ogromne šanse da to samo od sebe nestane jer ti se koža vrlo brzo regenerira. Kakogod, cuvaj kožu (gledaj da je necim mažeš u procesu mršavljenja) i bit ce to sve ok Svaka ti cast što si se tako trznuo i odlucio napraviti promjenu, sebi suditi je najteže, a i samim time to je najveca pobjeda od svih |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |