Koju vagu preporucate? |
Post Reply |
Author | |
Šime Vidas
Cita FAQ Joined: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2012 at 16:22 |
Treba mi vaga za mjerenje tjelesne težine. Ne zanima me da li je digitalna ili analogna. Ne zanimaju me dodatne mogucnosti. Jedino što mi je bitno je da je pouzdana, odn. da ako se izvažem 5 puta za redom, da mi za sva mjerenja pokaže istu težinu (odn. masu), npr. 81,2kg.
Koji model preporucate (živim u Zagrebu)? |
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.elipso.hr/mali-kucanski/vage/?tip_001=on&min=49&max=529&sortiranje=Rang+DESC&prod=&stranica=1
Na ovom linku si malo pogledaj ponudu u elipsu, barem ima izbora (40 vrsta osobnih vaga). Cijene variraju izmedju 100 - 560kn. Vage su digitalne, pokazuju masu u kilogramima na jednu decimalu. Ove skuplje vage mjere težinu, postotak masnog tkiva, udjela vode u tijelu, mišicnog tkiva, koštanog tkiva i metabolizam u kcal. Sve su ti to ok vage, a tvoj izbor ovisi o mjerenjima koja su ti potrebna, novcu kojeg si spreman uložiti i o samom dizajnu vage koji je manje bitan. Edited by GrannySmith - 15 Lipanj 2012 at 17:19 |
|
Šime Vidas
Cita FAQ Joined: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci, sve digitalne vage su pouzdane pri mjerenju?
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bi to bila ispravna vaga da ne važe kako treba. Stavi ju na tvrdu ravnu površinu poda (ne na tepih) i važi se uvijek u isti dio dana, najbolje ujutro prije dorucka, kako bi uvjeti mjerenja bili isti.
|
|
Emaus78
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2012 Location: Otok Hvar Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ti imam ovu socijalnu:
vec 4 mjeseca besprijekorno mjeri. najbitnije je mjerit se uvijek u isto vrijeme (kao što je kolegica rekla). ja osobno, izmjerim se odma nakon dizanja, ujutro, nakon toaleta, prije nego išta u sebe stavim. E da uzeo sam je u konzuma, 100njak kn..
|
|
"Više je gladi u svijetu za ljubavlju i poštovanjem, nego za kruhom." Majka Tereza
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |