Nova tablica kalorija |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Listopad 2007 at 13:11 |
Evo napravili smo novu tablicu kaloriju sa svim bitnim informacijama.
Mislim da ce vam se svidjeti Pogledajte ovdje: Nova tablica kalorija Vasi komentari? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
svidja mi se
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
I meni!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da vam se svidja.
Stvarno smo se potrudili oko toga Eto sad imate prehrambene vrijednosti gotovo svih namirnica na jednom mjestu. Edited by Zoki |
|
|
|
venera
Viden/a u gymu Joined: 22 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
super je
|
|
innuendo_st
Viden/a u gymu Joined: 03 Rujan 2007 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema blitve medu povrcem;)
|
|
daba
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
i nema glukoze(grozdjanog secera)...ali manje bitno.
pretpostavljam da znate raditi u excelu pa sam sve te podatke prenio u njega tako da je dosta jednostavno tamo odabrat namirnice i sumirati ukupni broj kalorija koji vam je u predvidjenom jelovniku:) ili samo kopirati broj kalorija nekog artikla na stranu i onda ih sve zbrojiti. ak netko zeli posaljem mu |
|
daba
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako sam blesav...Hvala zoki na ovome
|
|
laac
Viden/a u gymu Joined: 27 Kolovoz 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka chast na trudu...
svidja mi se |
|
the mystery of life isn't problem to solve but reality to experience.
|
|
slavica
Viden/a u gymu Joined: 01 Veljaca 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
bokic... supr je nova tablica......
Edited by slavica |
|
slavica
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicna je...
samo cu reci da sam jako iznenadjen koliko sam neupucen bio oko nekih stvari...."skrivene" kalorije su najgore |
|
ZVONE
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
izprintal sam si ju i naljepil na zid
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Tako i treba. |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |