Muscle milk - jel stvarno potrebno konzumiranje |
Post Reply |
Author | |
Mladamamauformi
Cita FAQ Joined: 11 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Srpanj 2012 at 18:42 |
Hej! Fitovci, evo moja prva stvarna tema, dragi mi je kupio muscle milk genuine CytoSport i rekao mi je da je jako dobar za konzumiranje poslije vjezbanja jel pomaze da se misic brze oporavi.
Evo i mala tablica unosa proteina, carbs, fiber, kalorije Protein 2 zlice 32 g 1 zlica 16 g Carbs 2 zlice 18 g 1 zlica 9 g Fiber 2 zlice 5 g 1 zlica 2 g Kalorije 2 zlice 310 1 zlica 150 Zvaka zlica iznoci 32 grama, ja zmuckam 1 zlicu sa 175 mililitara vode i pijem poslije vjezbanja. Visoka sam 163 i imam 60 kg |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa vec kad ga imas, ga pij (2 zlice nakon treninga)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Muscle Milk je jedan od najprodavanijih proteinskih proizvoda u svijetu.
Moze se koristiti poslije treninga ili kao medjuobrok. Cisto za info: Muscle Milk se sastoji od vise proteinskih izvora, sadrzi ugljikohidrate, 20 vitamina i minerala te masti. Rekao bih da je vise za koristenje tijekom dana, nego poslije vjezbanja. Moja preporuka je cisti whey protein poslije vjezbanja, a npr. Muscle Milk ujutro ili 1-2h prije treninga. Gdje je dragi nabavio Muscle Milk? Nema ga u prodaji u HR, pa pitam.. Evo i slike:
Edited by Zoki - 12 Srpanj 2012 at 21:05 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki, koliko sam skužila ona živi u SAD-u
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si u jakom treningu i radiš sa utezima onda ok i dosta ti je cak i jedna mjerica. Ako nisi, nemaš šta to pit. Ili ga prodaj ili nek dragi popije. Pozz
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, sorry, tek sad vidio uvodnu temu. Sve jasno.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mladamamauformi
Post Options
Thanks(0)
|
Hej! Hvala na odgovorima, da tu kod mene u americi ima dosta za kupit, ja sam naprimjer trazila shake id multipowera koji sam pila kad sam bila u hrvatskoj i nisam ga pronasla.
Ovo su vjezbe koje za sad radim Butt Bible Lower Level 1 http://www.youtube.com/watch?v=TcNxaXb5Ews Butt Bible Upper Level 1 http://www.youtube.com/watch?v=fe2SC3RhjqQ&feature=relmfu |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško da bih ovo nazvala jakim treningom Nije ni cudo da se smješkaju tako cijelo vrijeme sa tim bucicama od pola kile, ja bih im brzo skinula taj smješak
Mislim da nakon ovoga baš i nije potrebno pit to ali ono, kad vec imaš, možeš. I najobicniji kvalitetan obrok bi bio dovoljan, nije ovo neki intenzitet. btw. kakav je ovo shoulder press? :) Malo mi je sve to nekako...cudno...spakiraj i prodaj |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Mladamamauformi
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne koristim bucice od pola kile. Svaka bucica mi ima 2.5 kg za svaku ruku.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svejedno, isto mi je
Za usporedbu, ja ovaj potisak za ramena radim sa bucicama od 12-14 kg, eto vidiš koliko možeš |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |