Yellou :) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
E Boris to si i od mene naucio CC:
Ja slušam Zuzanu cesto, a i još neke curke (: Svaki covjek ima nešto pametnog za rec ma koliko god glup on bio, a ti onda kako si uzmeš (((: |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo decki :)) hehe ali uh, ne znam baš dal je dobro baš svakog slušat , sudeci prema ovih 4 god. što sam svakodnevno dio inventara dole, pa ako pribrojim i još one godine i godine povremenih dolazaka... što sam sve vidjela i cula....ne bih se kladila u to
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Snoopie
Cita FAQ Joined: 28 Srpanj 2012 Location: Rijeka Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha a cuj, takodjer sam lijepi broj godina proveo dolje prije, ali opet gledajuci generalno (ne samo gym) volim poslušat svakoga šta ima za rec pa vidjet šta od toga iskoristit :)) naravno neke ljude mi se neda slušat baš svaki put :D :D |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, i ja volim poslušat, najgori su mi oni koji su zatvoreni za sve prijedloge i uvjereni da sve znaju...sva sreca da jednog takvog izbjegnete tim kasnijim dolascima, s njim se vec pol gyma zaratilo pa i potuklo skoro
Tako da... ja sam oprezna u davanju savjeta, svakakvih reakcija se nagledaš Onako.. ideš mic po mic..."paaaa možda biš mogao/mogla probat ovako... ma samo probat pa se vrati na ovo"... :))) Ne, teško jer jer nekad ljudi stvarno izvode nešto što drugima izgleda cudno, a njima baš funkcionira ili hmmmm misle da im funkcionira....pa sam se tako znala nac u situaciji da usprkos necijoj tvrdoj glavi ustrajem u tome da se proba drukcije pa je ipak ispalo bolje na kraju :) Uglavnom...još nitko nije Denisa uspio trgnut iz njegove rutine, tu smo se svi pomirili sa tim i cekamo, cekamo, cekamo red....vec navikli da mijenjamo raspored treninga u njegove dane Svejedno, ne bi tu poz. atmosferu dole mijenjala nizašto |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Snoopie
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha slažem se bome :)) sada kada smo frend i ja debatirali gdje cemo u koju teretanu, ja sam direkt rekao dolje .. jer sam se dolje uvijek ok osjecao :) A što se Denisa tice ... uhh, da tvrd orah definitivno :) zadnji put kada smo pricali je i on krenuo sa time da bi trebalo mijenjat i ovo i ono ... i onda opet po starome sebi stavio na Z šipku po 25kg sa svake strane i udri 2 ponavljanja i tako u krug :D kao i do sada jelte :)) cuj ako ništa drugo, bar sa vremenom tocno nauciš njegovu rutinu šta radi i kada, pa onda fino prilagodiš svoje :D p.s. evo, vec znam racunati da ga veceras nema dolje :) tako da što se tice toga od 8.20 - 9.30 mogu slobodno odradit svoj trening kako bog zapovijeda :)) iako fakat ne mogu rec da mi je ikad smetalo nešto :) Edited by Snoopie - 01 Kolovoz 2012 at 14:14 |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Opušteni smo, that's the key I ono, nema glumaca, nema nekih preseravanja da tako kažem :), baš onako, jedna lijepa atmosfera...maleno, a dovoljno :) Meni nikad nije palo na pamet da odem negdje drugdje...31.12. smo otišli u Cosmo decko i ja ( i Denis ) i bili jedini tamo cijelo jutro :)) jer Sc nije radio, ali ono....nikako se prilagodit...jedva sam cekala doc nazad.
Ruska serija Pazi, on vec godinama planira pocet radit noge i trbuh, to najavljuje svake zime...zapravo, ove godine je rekao da krece s tim kad dobije na lotu - onda znaš koliko je sati A to to, srijedom svi planiraju ubitacni trening na miru Al znaš šta...nije isto bez njega kad malo bolje razmisliš, svi smo to ustanovili...više manje |
|
|
Snoopie
Post Options
Thanks(0)
|
Pa prošlu srijedu smo radili nešto, i ja samo odjednom kazem Alenu hmm nešto mi fali.. jbt di je Denis?! :D onda sam skuzio da ga fakat svaku srijedu nema hahah ali da, pridonese i on definitivno dolje gymu :) i da, nema glumaca, ima samo ŽIVOTINJA :P :P :P hahaha morao sam dok sam ga se sjetio :) |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dobar je ko kruh, samo ga puno ljudi doživi krivo i daju se isprovocirat...a samo je malo drukciji...i što je najbolje, skreše ti sve u facu, bar znaš na cemu si s njim :) Tako da ono...ako ko ovo cita i sprema se u Scorpion - nema straha, naša životinja je pitoma |
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
a gymka mogla si bit u kuhinji pec kolace pa bi te ozbiljnije shvatili :P
vidis da sam i ja na prvu mislila da nisi nogom krocila u neku teretanu, a i da imas 13 godina :P
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Alo, rušiš mi reputaciju Sad ce mala na masu, jbga, nije bilo para za vecu robu prošle godine Cuj, bar sam dokaz da žena nece postat muško ako se makne od djecjih bucica |
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |