hmm.. |
Post Reply |
Author | |
odbojkasica
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Kolovoz 2012 at 13:08 |
ovako..kako ja inace treniram odbojku, sad nam je ljetna pauza. pa bih do pocetka priprema(koje su 20.8.)htjela povecati, tj. ojacati misice.. dali je to moguce u ovo kratko vrijeme(malo manje od mjesec dana)?
|
|
Snoopie
Cita FAQ Joined: 28 Srpanj 2012 Location: Rijeka Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm pa sudeci da to nije cak ni malo manje od mjesec dana, to je manje i od 20 dana :))
Iskreno ne znam na kakvim bi preparatima morala bit da bi u tih 15 dana uz svakodnevnu vježbu došla do neceg "znacajnog" recimo to tako .... Ali ono što uvijek možeš napraviti je probati si malo izregulirati prehranu i eventualno se baciti ne neke vježbe (opet ovisno o kojim mišicima govorimo, jel to o stražnjici/nogama/trbuhu, ili bi htjela više gornji dio tijela itd) ali u svakom slucaju mislim da ako želiš krenuti sa tako necime, onda se odluci da ceš prionuti na to i krenuti na "malo duže staze", jer gledat ajmo napravit cudo za 15 dana, mislim da nebu išlo... no hard feelings :) p.s. neka me kolege forumaši koji su dugo u tome (ja ipak nisam vec jedno vrijeme bio u tim temama) isprave, ali eto... Edited by Snoopie - 02 Kolovoz 2012 at 13:53 |
|
odbojkasica
Post Options
Thanks(0)
|
Aham..hvala na odgovoru :)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja bi htjela, do sutra, complete natural
Heh, nisam daleko od Snoopievog odgovora , mada biš se mogla pomaknuti s mjesta, a sad koliko, ovisi..... teško je reci s obzirom na podatke o tebi koje ...nemamo |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
odbojkasica
Post Options
Thanks(0)
|
pocela san ja jos jucer vjezbat, 1 i pol do 2 h dnevno..u 7.mj. san samo 2 put tjedno nec manje vremena..ali ja cu nastavit do priprema ovako, jer bolje ista nego nista..ovako cu se baren malo pripremiti za pripreme..:)
-hvala i tebi na odgovoru:) |
|
RajkaRajka
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nastavi samo bit ce rezultati....nista nemoze preko noci.
|
|
Ivan1986
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odbojkasica trebaju nam tvoji podatci pa da mozemo komentirati.Pretpostavljam da zelis dobiti na masi ali moras znati da postoje pravila kojih se trebas drzati.Osobno smatram da ti 20 dana definitivno nije dosta.Tek tada ces se pravilno ufurati u rutinu rada i kockice ce se polagano poceti slagati da bi na kraju bila slika.Trebas imati rep i glavu to jest program vjezbanja i meni.U pravilu bi trebala unositi 10-20% vise kalorije nego sta je tvoj BMRXTDEE puta 1.1 (ovih 10% sam dodao jel obicno toliko vremena treba da se hrana probavi).
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |