Osvježivaci zraka u teretani |
Post Reply |
Author | |
smucka
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Kolovoz 2012 at 11:15 |
Dragi forumaši i forumašice,
Da li i vama smetaju osjveživaci zraka u teretanama, posebno na cardio odjelu? Ja sam godinama bila inventar u jednoj teretani - no unazad nekog vremena su postavili osvježivace zraka - one koji svakih n minuta šrpicnu miris u zrak... meni je to koma - taman duboko udahnem pri cardio dijelu treninga a kad mi u nos i pluca uleti neka ocajna kemija/umjetni smrad ... Možda pretjerujem - ali nakon par takvih iskustava mi se cini da je duhanski dim manje štetan od tih osjveživaca zraka.... (nisam pušac i nisam neka eko cistunka, da se razumijemo ) Pricala sam s vlasnicima te teretane koji me uvjeravaju da je ženski dio populacije tražio te dodatke - i da ce razmisliti o nekom prirodnijem rješenju - ako me to toliko smeta, ali nisu obecali da ce ih maknuti... jer je to kao OK. Jel znate teretane u Novom Zg-u koje ne koriste osvježivace zraka u prostorijama gdje se vježba? (za svlacionice mi je skroz svejedno...) Ta teretana mi je do nedavno bila skroz OK: cijena, stalna, dobro poznata cool ekipa iz kvarta. Ali - onda su uveli - osjveživace zraka ... Pozz
|
|
s4le96
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa vidi ovako meni ne smeta ni ne obracam paznju al iskreno kad trcim i udahnem nesto lepo sto mirise onda mi je dobro iskreno malo bolje al ne svaki minut..Ovde u teretanu je namesten na 15-20 minuta znaci svakih 20 minuta spricne 1 i taman lepo mirise ne onako sranje... tako da meni to nesmeta :D pricaj sa vlasnikom da ne sprica svaki minut nego eto na primer svakih pola sata i tebi dobro i njima :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |