100% whey isolat |
Post Reply |
Author | |
siminiuc
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Kolovoz 2012 at 21:11 |
pozz svima. ovako poceo sam se baviti teretanom prije 4 mjeseca poraditi na misicnu masu jer definiciu imam jako dobru.prehrana mi je ista sto sam i prije jeo samo sto sada jedem dosta cesce i koristio sam 100% whey protein. kad sam krenuo sa teretanom sam imao 74 kg a sada imam 83,5 kg napredovao sam za 4 mjeseca stime da sam koristio whey samo prvi mjesec. sada me zanima 100% whey isolat+glukoza kako se uzima koliko wheya koliko glukoze dali svaki dan ili u dane kad vjezbam dali je dobar koliko vode ili mljeko jer jos uvjek radim na masu.dali dobro djeluje.hvala unaprjed
|
|
siminiuc
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
i zanima me koja je bolja kombinacija treniranja prsa+ramena+triceps i ledja+biceps+noghe ili prsa+biceps ledja+zadnji dio ramena ramena+triceps i noghe+trbusnjake
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |