Vožnja bicikla po gradu Rijeci?? |
Post Reply |
Author | |
denisRI
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2012 at 19:32 |
Tražim društvo,pojedinca kreativaca koji bi s me om vozili bicikl po gradu rijeci i ostalim stazama koje se nalaze u okolici grada???
|
|
Tina33
Cita FAQ Joined: 03 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po Rijeci nemaš kamo voziti.Nema biciklistickih staza i imaš pun k... uzbrdica.Jedino ako misliš voziti po cesti. Sretno ti bilo.
|
|
denisRI
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav.vozio sam po cesti kozala-kostrena i stigao na kupanje.istina subotom popodne kada je manja gužva.ili recimo drenova-studena-klana-rupa po cesti.to mi je isto u redu.zato i tražim pojedince i društvo istomišljenika pa da zajedno nešto pokušamo.
|
|
Miomir21
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ocigledno da neces naci istomisljenika, a zasto to sam ne radis?
|
|
denisRI
Post Options
Thanks(0)
|
pošto sam biciklista pocetnik radim sam.ne cekam nikoga jer bi se nacekao.sigurnosti radi lakše je u društvu, nikad neznaš kada ti se šta može desiti.ponuda i dalje važi kako za pojedince tako i za društvo
|
|
denisRI
Post Options
Thanks(0)
|
ja i dalje skupljam ekipu i cekam da se netko javi.valjda hoce netko do proljeca????
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |