slatko navecer - dal se može ispraviti |
Post Reply |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2012 at 21:42 |
kaj je najbolje napraviti kad navecer zgriješimo? dakle, kad pojedemo komad kolaca, palacinke, tortu itd. dal se nastala šteta može ikak minimalizirati, tj. da što manje UH ode u salo?
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm..mene zanima slicno kao i Jeana- kad smije biti zadnji obrok s UH da se sprijeci isto? primjerice ako vjezbam predvecer, oko 6, popijem pwm i onda nakon sat vremena (oko pola8) pojedem UH+P.. Je li to uredu?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako to ne radiš svaku vecer ne vidim zašto bi to trebalo nazvati grijehom? Ako treniras i pravilno se hranis u 90% ostalog vremena jedan kolac tu i tamo ne igra apsolutno nikakvu ulogu, treba se opustiti prije svega |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li cesto navecer zgrijesis? Ako je to jednom u 2 tjedna, ne brini se toliko oko toga - ako vjezbas i ako je ostatak prehrane OK. Moj prijedlog je da, ako si ljubitelj slatkog, ubaci kolac ili tortu prije treninga kako bi to potrosila taj dan.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iz iskustva, ni 10 kolaca u danu ti nece napraviti štetu ako se 95% vremena hraniš kako treba i vježbaš
Naravno...ne jednom tjedno...nego mjesecno
Edited by Slavonka23 - 14 Rujan 2012 at 00:36 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
pokušavam što manje griješiti, tek sam se sad upoznala s vašim (fitness.com.hr) pravilima prehrane, nisam do sad znala da se UH ne smiju jesti navecer, tak da sam, kaj se tice prehrane, u nekim stvarima pocetnik.
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |