H.O.T. |
Post Reply |
Author | |
fit_girl
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Studeni 2007 at 18:56 |
Imam jedno pitanje.......
Je li grijeh povremeno, spontano, brzinski , malo, sasvim bezazleno pogledavati predivna muska tijela u teretani dok vjezbaju? Smeta li vam to decki? Osjecate li se ugrozeno?? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ugrozeno?
Samo daj! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najdrazi su mi treninzi u DANIMA OVULACIJE! Toliko misica i znoja na jednom mjestu - mmmm, dusu dalo za "dane tjeranja"!!!!! |
|
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ima kaj lose baciti pogled na zene dok se istezu i vjezbaju!
Pa to je dodatna motivacija, odmah dizem š5% vise! Nije los osjecaj dok te cekira kakva zgodna... |
|
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
|
fit_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da je sasvim obratno. Primijetila sam da je muski spol zaokupljen samo svojim misicima dok vjezba i gledanjem sebe u ogledalo.
Straasno...........smrc............ p.s. keep on looking.......I will..... |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cinjenica je da rijetko tko izgleda dobro dok "nateze utege", tako da manje vise gledamo samo kako cemo dobro odraditi trening. Jednom prilikom sam zaboravila ponijeti majicu za vjezbanje pa sam trenirala u majici u kojoj sam dosla - kratka s dekolteicem.... roza Eeeee, to su bili pogledi.... Da to zelis - da te muski gledaju - tak bi se i oblacila, ali vjerujem da to nije slucaj kod tebe. Znam da kod mene nije. Trening mi je ipak vrijeme koje je samo moje! |
|
fit_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Postoji odredjena doza zezancije u ovoj temi. Nisam povrsna.
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Znam.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |