vježbe za definiciju gornjeg dijela bedara |
Post Reply |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Rujan 2012 at 17:27 |
trebam pomoc. u 7 mjeseci uspjela sam oblikovati: ruke, trbuh (ali još tu ima posla), donji dio bedara, i guzu (i tu još ima posla). e sad, moj problem je gornji dio bedra - unutrašnji mišici i (još uvijek) preširoki bokovi (oko 100cm). radim cucnjeve s teretom od 5 kg (guza skoro do poda, ledja ravno, koljena ne preko nožnih prstiju), lunges (s i bez tereta), switch lunges (oni sa s skokom), cucnjevi na jednoj nozi, onaj, ja ga zovem, titranje cucanj - dakle, spustim se u koljenima u položaj cucnja i titram s malim amplitudama, nakon 10ak ponavljanja osjetim naprezanje baš tih mišica na unutarnjoj strani bedara.
ja napravim 30 lunges, 30 switch lunges, oko 60 cucnjeva, 30-40 titranja, ovaj cucanj na jednoj nozi 10x svaka noga. i tak otprilike 4-5x na tjedan. e sad, mene zanima jel ima još koja vježba (makar sam prosurfala po forumu i nisam niš dodatno našla, al, ko zna, možda sam propustila nekaj) i kolko ponavljanja vi obicno radite kod tih vježbi? Edited by Jean - 19 Rujan 2012 at 17:29 |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne postoji lokalizirano gubljenje masnog tkiva, nema vježbe koja ce ti djelovati na odredjeni dio tjela ( što se tice mršavljenja), sve je u genetici na žalost. Komentirat cu vježbe uskoro
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |