Molim Pomoc - konzumacija dodataka prehrani |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Bogu, pozdrav |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Joj, pa taj lik ima i po drugim forumima isti nick i brblja, ne kužim zašto mu uopce pridajete važnost
|
||
LiveStrong
|
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oprosti, jel tebi možda previše alpinskog (rijetkog) zraka oštetilo mozak?
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma šalim se za to da si ti, al fakat izgleda kao da se netko zahebava
|
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
dujeperica
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobar dan zoven se duje i iman 14ipo godina,visok sam 185cm i imam 80kg.
zanima me je li perano za mene da pocnem ic u teretanu |
||
jelena22
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Location: CROATIA Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav svima nadam se da je jos ziva ta grupa :) ja sam ovdje nova,zovem se jelena i trebam pomoc dosta mi je tog mog trbuha uzas imam 85 kg a visoka 164 uzas predebela sam evo odlucila sam ici na dijetu samo neznam na koju jel imate vi prijedlog evo mislim i vjezbati na biciklu i trbusnjake ako cu moci i navecer prosetati :)
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozz, nema tu neke dijete, nego promjena prehrambenih navika.jedino ste ce te dugorocno i za stalno dovesti do cilja je uravnotezena prehrana u kojoj su zastupljeni proteini, UH iz voca, povrca , žitarica , te "zdravih" masti kao maslinovo, riblje, bucino, laneno ulje, orašasti plodovi. Nikakva gladovanja nego uravnoteženi obroci i tjelovježba koja u samom pocetku može biti šetnja, bicikl , no kasnije , vrlo brzo ce to biti nedovoljno.Na trbusnjake ne gubi vrijeme jer nikakve koristi od toga, radje radi izdrzaje, iskorake, cucnjeve , sklekove.... ovo su samo smjernice, na forumu imas detaljnije sve obajsnjeno.... |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav, nije rano, no trebao bi iskljucivo ici i raditi pod nadzorom trenera |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |