HIIT navecer |
Post Reply |
Author | ||
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Rujan 2012 at 00:43 |
|
Pozdrav svima. Posto sam preko dana stalno u obavezama i jedino vrijeme za trening mi ostane vece (21-22). Tada odradim 20-25 min hiit treninga al pravo jako, a onda ne znam sta da jedem nakon njega. Jer sam negdje citao da se 2 sata nakon hiita ne treba nista jesti i da je to period kada tijelo trosti masti. A nakon dva sata meni je vrijeme za spavanje pa se bojim ako nesto pojedem da ne ode u masti. A ako nista me pojdem da umjesto salo pocnem gubiti misicnu masu. Sad sam totalno zbunjen. Ne znam sta da radim ????
Edited by diinnoo - 22 Rujan 2012 at 00:59 |
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne zamaraj se to diže kortizol :) pojedeš posni sa mjericom whey-a i oko 50g zobenih,to ce smanjiti intenzitet lipolize na sat-dva.
Edited by Igor - 22 Rujan 2012 at 01:26 |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj, ja sam navece radila hiit pa nisam mogla spavati od toga.. probaj nekako prebacit bilo kad ujutro, ipak ti hiit traje 20,25min. mislim da je najbolje navece pojesti samo posni sir i neki orasasti plod tako da dobijes protein, kazein i mast. al svakako cekaj nekog iskusnijeg da jos prokomentira
pozz |
||
diinnoo
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja na tijelu ne osjecam nikakvu promjenu, msm da sam malaksao i sl. Cak i ne osjecam glad nakon HIIT dva sata uopce. Ali se bojim da umjesto mog sala tijelo ne pocne da jede misice jer nemam puno sala. Kako ja volim reci elegantno popunjen.
Edited by diinnoo - 22 Rujan 2012 at 14:16 |
||
diinnoo
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da li odmah nakon treninga treba da ovo pojedem, jer meni nije cilj zaustaviti lipolizu nego katabolizam. |
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lipolizu neceš zaustaviti samo smanjiti njen intenzitet za koji sat dokle god si u deficitu sa ukupnim kalorijama koje konzumiraš,ne fokusiraj svoje misli na katabolizam umjesto toga upregni taj fokus u trening.Pokušaj umjesto HIT-a full body sa utezima i kratkim vremenima odmora,nije HIT samo izbor za topljenje.I da pojedeš nakon treninga i ne treba biti striktno one minute cim završiš trening :) to je ujedno i obrok prije spavanja. |
||
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ista pravila prehrane nakon treninga s utezima vrijede i za HIIT.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |