HITNO POMOC |
Post Reply |
Author | |
luxa
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2012 at 23:29 |
imam 16 god i 80 kg uz visinu od oko 175 ..nekako sam skinuo 4 kile ali ja bih jos..molim preporuku uz to da mi je jelovnik odredjen jer sam u ucenickom domu ali idem u teretanu 2 puta tjedno...pa nekakve vjezbe i preporuke oko prehrane bi mi dobridosle...HVALA
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao
trebao bi napisat što jedeš u domu, tj što je najviše zastupljeno, vjerojatno tu ima i dobrih stvari i napiši kako izgledaju ti treninzi, ako skidaš kilograme trebalo bi ti 3 full body treninga u teretani uz sredjenu prehranu pa napiši nešto malo više da znamo odakle krenuti pozz |
|
luxa
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
prehrana:
Pon... dor. Mljecni namaz, ruc. Varivo( grah,mahune), vec. Piletina u umaku od vrhnja makaroni, Utorak...dor. Mesni narezak ili pasteta ili mljecni, ruc. Juha,pohana puretina,pire povrce kuhano, vec. Peceni krumpir kobasica, Sri...dor. Isto ruc. Juha,pecena svinjetina,duvec riza. Vec. Raznjici,pomfrit,sok. Cet... Dor. Isto rac. Njoke,pasticada,juha vec. Pastasuta,puding,salata. Pet.. dor. isto ruc. Riba(filet ili lignje ili riblji stapici) vec. Bilo sta.... treninzi: sve sprave obidjem nista pisebno |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prehrana ti je iskreno govoreci koma.
Vjerujem da u domu postoji izbor izmedju 2-3 jela bar ? ako da onda sumnjam da pomfrit , sokovi, kobasice, mesni naresci, pudinzi, paštete i sl su jedini izbor. Pronjuškaj malo po jelovnicima na forumu od drugih forumaša i prati malo druge teme pojedinaca jer se sve svode u principu na jedno te iste odgovore koji vrijede za svakoga. Kaj se treninga tice isto nije dobro...vidi kaj sam napisao ovdje, to se odnosi na sve koje zele vjezbati u teretani. https://www.fitness.com.hr/forum/definicija_topic6190.html |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |