Heart Rate Monitor uredjaji |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Amiketa
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
Nabavio bih Suunto T4c ili Polar RCX3 Ima li tko kakvih savjeta? Hvala. |
|
Centar za promicanje zdravlja Miketa
http://www.centar-miketa.hr |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za sto kupujes sat? I jedan i drugi su ok satovi. Razlika je u funkcijama (mislim, u podrski za intervalni trening?).
Edited by Maratonac - 16 Srpanj 2013 at 20:52 |
|
Amiketa
Post Options
Thanks(0)
|
Treba mi za treninge ali i kao sat..Ne trcim, ne plivam :-) Mislim trcim i plivam ali mi to nije trening
|
|
|
Maratonac
Post Options
Thanks(0)
|
Uh za plivanje ne znam tocne modele no znam da Suunto ima modele bas za plivanje. Imaju funkcije i programe za plivanje sto je najbitnije za svaki sat. Skuplji modeli dolaze i s mp3 playerom i bezicnim slusalicama. To zna biti korisno za dobivanje povratne informacije o otplivanoj udaljenosti, tempu i dr. A oni jos skuplji dolaze sa slusalicama koje samo nataknes na vrh glave (ne idu u usi). Nekakva posebna tehnologija koristi dobru provodljivost zvuka u vodi,,, tako nesto. No sad vec govorimo o visokom cijenovnom rangu.
Imas i modele za triatlon pa dobis kombinaciju funkcija i programa za sva tri sporta. Ili mozes uzeti genericki, vodonepropusni (samo pazi da HRM ima vezu sa satom pod vodom). Oni su najjeftiniji i sasvim upotrebljivi ako ne treniras nego rekreativno plivas. |
|
Amiketa
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne treba mi za plivanje. Treba mi za treninge u dvorani.HRM, puls, štoperica, intervalni trening i najbitije je da pojas može biti na nekome a sat na meni pa da na taj nacin pratim stanje.
|
|
|
Maratonac
Post Options
Thanks(0)
|
Uh kako krivo sve citam :)) Si gledao Garmina? Inace, oni kodiraju komunikaciju izmedju HRM-a i sata pa ne mozes koristiti sat jednog proizvodjaca i HRM drugog. Dobra opcija je i kupiti preko weba (eBay?) genericki HRM i koristiti neku od aplikacija na smartphoneu. Aplikacije uglavnom nude vise funkcija nego sat a i jeftinije je. Samo provjeri da je HRM podrzan od vecinu aplikacija. Aplikacije su uglavnom besplatne.
|
|
Ros
Cita FAQ Joined: 15 Studeni 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poz ljudi, da ne otvaram drugu temu evo ovdje pitanje.
Kupio sam SIGMA PC 15.11 i zadovoljan sam njime. (sada lupam bzvz brojeve) ako je puls na 140 pri trcanju i 140 pri recimo voznji bicikla ili preskakanju strika ili bilo cemu drugom, nijedna od tih aktivnosti ne trosi jednako kalorije... mene zanima na temelju cega on broji potrosnju kalorija?? Hvala unaprijed. Edited by Ros - 12 Veljaca 2014 at 13:59 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
potrošnju racuna na temelju algoritama odnosno na temelju tvoje visine, tezine, dobi i tvog pulsa
|
|
cookies are for pussies
|
|
Ros
Post Options
Thanks(0)
|
Poz ljudi, pomagajte.
Imam Sigmu pc 15.11 pulsmetar... Riknula baterija i trebao bi zamjeniti, a neznam kako... :// Kada skinem poklopac bateriju drze nekakve kukice i neznam kak da ih maknem a da nekaj ne strgam... ima li neko iskustva sa time?? |
|
Maratonac
Post Options
Thanks(0)
|
Crne, gumene? Ako jesu, onda samo s malim odvijacom potkopas bateriju i izvadis ju van.
|
|
Ros
Post Options
Thanks(0)
|
Bio sam kod urara, izvadio je za 2 min -.-''
Uzeo je pincetu i izvadio bateriju :/ i uzeo mi 50 kn xD sada znam da mogu i sam da nebi trebalo nikaj puknuti :) znanje kosta :) |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |