napokon skupih hrabrost :) |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
promjena kakva? raspored obroka, treninga? svaka cast :)
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno, samo tako nastavi!
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
pocela sam opet raditi, tako da nema nikakvih brljavljenja van plana prehrane, jer mi se ne izlazi van po ovoj hladnoci :P pa onda nosim lijepo sve obroke i meduobroke sa sobom i jedem samo ono sto sam si donjela :)
dok npr dok sam doma, a stara pocne s kuhanjem, uvijek se nade nesto za zabljavit -.-'' ovako toga nema, i odmah se vidi razlika sad jos samo muku mucim s tom kozom na donjem trbuhu, nemam pojma sto cu s tim, niti koliko moram jos past prije nego dodem doktoru s idejom o skidanju toga, kad sam u pretklonu i stisnem trbusne ostane bas mac te gnjusne kozurine :( ima tko kakav savjet vezano za to? |
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
ah, znaš kak se veli: abs are made in kitchen :)
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
al koza ce i dalje visit bez obzira na jacinu njenih trbusnih :/
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
smrt visku koze -.-''
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je jedan dermatolog rekao da kozi treba do 2god da se oporavi...jer je ovo za nju veliki stres. Kad prodje to vrijeme, ono sto ostane je visak.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
ma znam ja jednu curu koja gradena dosta slicno meni, a skinula je puno vise u puno kracem periodu, i pokusavam od nje izvuc slike da vidim kakvo joj je stanje, cisto da vidim sto da na kraju ocekujem cca, mada nemora to nuzno nis znaci, ali sunce joj njezino cuva slike ko zmija noge, ne znam znas li je, mozda si cula za nju, dosta je prisutna po forumu i tako, negdje iz slavonije je :P
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmm.. mislim da ju ne poznam...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
steta :P mislila sam da mi malo pomognes nagovaranjem :D
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
evo mjerenje u odnosu na prosli mjesec prsa: 100cm 98cm ispod prsa: 87cm 85,5cm struk: 85cm 83cmpupak: 100cm 98cm bokovi: 96cm 95cm natkoljenice: 55cm 54cm potkoljenice: 37,5 36cm nadlaktice: 29cm 28,5cm -mrzim ih :D podlaktice: 22,5cm 22cm 82kg 79kgkile u odnosu na prosli mjesec ovaj put dizem sliku onog sto me muci najvise, dakle ovo je slikano u polupretklonu, jer ipak imam ja jos viska za skinut, i sa stisnutim trbusnim, i ovo je ono sto ostane, dakle vec sad se vidi di je problem, a mogu samo mislit sto ce se s tim dogodit na jos -10 kila -.-'' Edited by vedi08 - 26 Prosinac 2012 at 23:24 |
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
godina dana je iza mene uspjela sam doc sa troznamenkastog broja na dvoznamenkasti, trenutno sam na 77 :)
i sa ovom subotom 16.2 idem dalje do 65 dakle jos 12 kg za skinut, i za to si dajem 10 mjeseci, jer idem malo laganijim tempom gym je sad na 4 puta tjedno i prehranica nije skorz striktna tako da polako stroljen spasen ali jos sam tu i ne odustajem fotke uskro :)
|
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |