Hello |
Post Reply |
Author | |
jessy3
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2012 Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Listopad 2012 at 13:56 |
Pozdrav !
Evo i ja se pridruzujem forumu. Citam vas dugo pa eto da se i prikljucim! Imam 23 god. Visoka sam 153 i trenutno imam 53kg. Htjela bih ponajprije ubrzati metabolizam i ucvrstiti tjelo, te doci na nekih 48kg..na zdrav nacin, naravno... S time da sam totalni pocetnik. neznam otkud poceti, ali citajuci vas, mislim da cu napraviti neki plan! |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla!! Siguran sam da ces ovdje saznati sve sto te zanima, i zavoljeti fit zivot |
|
jessy3
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2012 Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
Ma vec sam toliko toga procitala da sam malo zbunjena..oko prehrane i vjezbanja...vec sam pomalo postala ovisna- teoretski zasad, a nadam se da cu i prakticki (ne previse)! Prije 2 god sam isla kratko u teretanu, uglavnom se bavila aerobnim treningom i u pocetku je sporo islo,ali kad sam prestala ici, naglo sam izgubila 6kg..u nekih mj. dana..valjda sam ubrzala metabolizam,a neke cvrstoce nije bilo.. samo gubljenje masnih naslaga..ovaj put zelim i ojacati misice. |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma vidi sta se tice prehrane, zdrava prehrana je zdrava prehrana tu ce se vecina ljudi ovdje sloziti a sada ako zelis smrsavit manje uzimas kalorija dnevno, ako zelis misice vise proteina i to je to. a vjezbanje, tu mozes svasta, ima teretana, ima razlicitis grupnih vjezbi, vjezbe u prirodi, svasta, moras probat nes pa vidjet jel ti je zanimljivo i jel djeluje. ja osobno idem u teretanu, ali volim kad je lijepo vrijeme napravit trening vani, jos se bavim kosarkom i tako. po meni treba kombinirat. pa sad ti vidi |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |