Let the games begin vol.2 |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
tnx Nicky
ma znam to za bucice, ionak te vježbe radim doma s gumom jer nemam bucice osim onih od kilu kaj sam nosila na aerobik a te sam samo u tu svrhu koristila, i promise hm, vidjet cu to za teretanu, trenutno mi dolazi u slijedecih mjesec dana ludnica na faksu, prakticki od 8-8 cu biti u labosima probat cu nekaj smislit, i skombinirat, za sad cu se još koji tjedan ovak snalazit, a onda nekako to bolje posložit kad vidim kolko ce mi to vremena oduzimat (mislim na faks, pisanje priprema, ucenja za labose i to sve ) hvala na savjetima al od plivanja ne odustajem
|
|
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napravi plan kako ti najviše odgovara, plivaj ali samo nemoj odustati
Sretno |
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
hvala, ma necu odustat, sad kad sam vec tolko napravila i tolko truda ulažem.. a uz to sam se jako navukla na vježbanje i osjecam se bolje, ispunjenije kad uspješno sve odradim
|
|
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
to je to, jucer sam se napucala nutelle i pojela cijelu milku.. misla sam da ce mi pozlit od slatkoga, al sad mi se bar zgadilo za iducih par mjeseci
malo zabušavam s vježbanjem i to me frustrira, al vratit cu se na pravi put, sad je bilo malog posustajanja, na svakom putu ga ima, ništa idem dalje sad ispravno
|
|
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
evo i mene nakon višetjednog zabušavanja... na vagi nisam bila preko 3 tjedna, možda i više, al po hlacama osjecam da je isto.. dobro da nejde natrag u širinu...
danas je pao prvi trening plivanja nakon duljeg vremena i opet pazim kaj papam, vidjet cemo kroz mjesec dana rezultate... plan mi je 3 puta tjedno plivanje, i cim više hodanja, pošto sam u zagrebu, da se ne švercam po tramvaju fino sve pješke obavljam dakle otplivah danas 1250 metara za nekih 45-50 minuta, znam da je to slabo, al nisam htjela forsirat jer su me ledja ukocila i koljeno malo zahebava zadnjih tjedan dan, pa mi je cilj tomalo prvo razgibat i onda povecavat kilometražu dok ne dodjem do 2 km za sat vremena, tad cu biti happy |
|
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ajde, samo polako. :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
ma znam, al ponekad me primi frustracija baš
sad idem opet sve malo posložit, al nikako da ulovim neku konstantu.. u glavi kad ja zamislim super zvuci
|
|
|
|
Tinkerbell_85
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 73 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wow, stvarno lijepa promjena se vidi. Svaka cast! :)
|
|
katniss
Post Options
Thanks(0)
|
fala :)
evo ja nastavljam sa svojim programom, samo da par rijeci napišem... i dalje sam na plivanju intenzivno, došla do 2km za sat vremena, kondicija se poboljšava.. jedva cekam proljece da pocnem i trcat uz sve to... na kilama sam ista, 65 vec neko vrijeme, dobro se osjecam, sad malo ispitna groznica, al poslije njih cu opet malo poslagat prehranu i dotjerat se do 60 kg... to mi je nekako i cilj... promjena ima na tijelu, primijetila sam da mi se ledja i ruke formiraju, kak ste mi savjetovali da to popravim i tak... nabacim slikice koji puta, kad nadjem vremena i skinem još koje kilo... pozzek svima
|
|
|
|
amy23
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2013 Location: RI Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
super promjena :) sretnoo :D najbitnije je kako se osijecaš :)
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo udaraj :D
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |