knjige u pdf š02;ormatu |
Post Reply |
Author | |
elderado
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Studeni 2007 at 00:02 |
pozdrav raja
dali mi neko moze reci gdje mogu skinuti neke knjige o kondicijskom treningu sportasa pozdrav |
|
DarkGift
Viden/a u gymu Joined: 23 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes preko torenata ja sam nedavno nabavio hrpu toga ali na engleskom ti je sve.
|
|
When we lose just about everything we are ready to do anything
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sta te tocno zanima o kondicijskom treningu. Ja ti imam na cd-ima tekstove s konferencija o kondicijskoj pripremi pa ti mogu nesto poslati mailom posto vidim da nisi iz Zgreba, a ako si kojim slucajem u Zagrebu mogu ti dati cd.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
DarkGift
Viden/a u gymu Joined: 23 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upisi Ross Enamait Warrior Training ili mi posalji mail a ja cu tebi sve pdf-ove koje imam. Rossove metode su ubitacne i natjerat ce te do svojih granica uz nijednu potrosenu kunu. Ima odlicnu filozofiju rada i imas gotove programe treninga. Inace radim 5 mjeseci jednom tjedno trbusne probao sam nekoliko njegovih vjezbi za "core" i imao sam 5 dana upalu trbusnjaka i iskreno nisam ni znao da ih imam do tada :D
|
|
When we lose just about everything we are ready to do anything
|
|
Irien
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja bi to........ :)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naišao sam na literaturu s KIF-a u pdf formatu:
š. Sekulic, D., D. Metikoš (2007) Osnove transformacijskih postupaka u kineziologiji - Uvod u Osnovne Kineziološke Transformacije. Sveucilište u Splitu - udžbenik 2. Sekulic, D (2007) Uvod u osnovne kineziološke transformacije (OKTš) - predavanja za prvu godinu studija - prirucnik PDF 3. Sekulic, D (2008) Analiza stanja i transformacijski postupci u kineziologiji (OKT2) - predavanja za trecu godinu studija - prirucnik PDF 4. Sekulic, D., N. Rausavljevic, N. Zenic Sekulic (2009) Vježbanje u fitnes centru: Trening s vanjskim opterecenjem (OKT2) - prirucnik PDF Dopunska nastavna literatura (obavezna za studente izbornog modula KONDICIJSKA PRIPREMA) š. Sekulic, D. (2005) Uvod u kondicijsko treniranje u jedrenju, Hrvatski jedrilicarski savez (cjeloviti tekst možete dobiti klikom na ovaj link) 2. Sekulic, D. (2000) Osnove prehrane Rš2; dijelovi iz predavanja PDF 3. Sekulic, D. Prehrambena suplementacija - pregled istraživanja (predavanja) PDF 4. Sekulic, D. Prehrambeni suplemeni i redukcija tjelesne težine (predavanja) PDF 5. Sekulic, D. Sportska prehrana - osvrt na neke probleme u nogometu (predavanja) PDF 6. Sekulic, D. Trening s opterecenjem kod djece i mladih sportaša (predavanja) PDF 7. Sekulic, D. Vezivno tkivo i Kineziološki trenažni sustavi (predavanja) PDF 8. Sekulic, D. Problemi i metode u istraživanjima crobike i fitnessa (predavanja) PDF 9. Sekulic, D. Cardio fitness (predavanje) PDF š0. Sekulic, D. Fitness programi u razvoju funkcionalnih sposobnosti (predavanje) PDF šš. Sekulic, D. Izdržljivost (predavanja) PDF š2. Sekulic, D. Snaga (predavanje) PDF š3. Sekulic, D. Brzina (predavanja) PDF link za skidanje: http://www.kifst.hr/~dado/index_files/Page392.htm |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno sto sam naletio na ovu temu.Hvala Zoki
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel citate opcenito knjige o treninzima,
prehrani itd? Ja upravo citam "Special Strength Training". Odlicna knjiga za trenere i one koji sebi sastavljaju programe.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
DaMa
Cita FAQ Joined: 12 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Molila bih ako mozete da mi poshaljete ovu knjigu u pdf formatu na e-mail adresi [email protected]
Sekulic, D., D. Metikoš (2007) Osnove transformacijskih postupaka u kineziologiji - Uvod u Osnovne Kineziološke Transformacije. Sveucilište u Splitu - udžbenik |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
darkgift ako mi možeš poslati vježbe za core na mail : [email protected] !
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |