Pitanja oko extremovog nacina prehrane |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
citiram s njegovog posta "Jucer sam npr pojeo 600gr štrukli i cokoladicu od 100gr, ukupno nekih 2200cal :D, ali sam zato jutros napravio masakr trening" |
||||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa dobro, nije to sve što je pojeo cijeli dan
to je htio napomenuti koliko je samo junka unio Edited by GrannySmith - 26 Studeni 2012 at 23:52 |
||||
Harder Better Faster Stronger
|
||||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
najbolje da pitamo njega, ali ako mu se metabolizam dodatno ubrzao(a pricao je da je) i ako ima 86 kilograma a ne 86 onda vjerojatno na wd-u unosi i više od 4000 kcal :P Edited by Markan1989 - 27 Studeni 2012 at 09:14 |
||||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Extreme- "Ja jedem oko 2000 navecer kad sutradan ujutro trenkam. Slusaj tijelo i eksperimentiraj pa vidi sta ti pase. Treba malo pomalo dizat da se tijelo navikne. Ovo nije wareior klasicna nego modificirana za mis masu. Ono sto je nevjerovatno je da ektomorfi mogu dobiti na masi s ovom prehranom." --ako je cijeli dan post tj unosi nest sitno, a navece unese 2000kcal onda je to cca 2220 kcal za cijeli dan
Extreme-Sasa akp je max fat loss u pitanju onda ok, ali ovdje je cilj mis masa tako da se moraju proteini malo jest i preko dana. Al ako neko ima rezultate i bez dapace samo nek tako nastavi. Ja sam isprobao sve varijante, ne samo na sebi zato sam ovo i napisao. Jbg ipak ja imam 84kg ;)-dakle na 84 kg... uglavnom, da vise ne copy pastam, sve pise u komentarima sam treba procitat |
||||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
gle stvarno, isprike
|
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |