Universal animal cuts-da ili ne? |
Post Reply |
Author | |
Petrara
Cita FAQ Joined: 01 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Prosinac 2012 at 16:53 |
Bok svima! Nikad nisam koristila nikakve proizvode za povecanje energije i brže sagorijevanje masti no slucajno sam saznala za ovaj animal cuts. Vježbam svako jutro vec 3 mjeseca na orbitreku i od nedavno sam ubacila uz orbitrek i dio vježbi iz insanity programa za vježbanje tako da se trajanje vježbanja popelo na sat vremena svako jutro. No željela bih gubiti brže nataloženu masnocu jer vježba i korigirana prehrana daju tako spore rezultate. Zanima me dali je ovo ok proizvod i ako nije što bi se mi preporucili. Imam 72 kg i 170 cm sam visoka, a htjela bih izgubiti barem 7 kg...Pozdrav!
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne, ako ni vecin ostalih suplemenata te sorte. promjeni trening i prehranu i imat ceš brže rezultate. baci look na moj web, tamo imaš sve šta trebaš, pozz
|
|
Petrara
Cita FAQ Joined: 01 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala! Pozdrav
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |