Šta da radim? |
Post Reply |
Author | |
Ocelote
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Prosinac 2012 at 13:26 |
Imam 17 god. Visok sam 1,80 a imam samo 64 kg.. Jedem puno i sve jedem, ali ne dobivam na kilaži.. Pa me zanima, kako da se zapravo udebljam a da ne dobijem sala, dakle, zanimaju me i vjezbe za dobivanje mase.. Vjezbam doma, na treningu i bio sam na analizi i imam 50% mišicnog tkiva, 15% masnog tkiva.. Dakle, volio bi smanjit masno, povecat misicno, i dobit na kilaži.. Danas svi govore da se to nemoze bez preparata tipa Herbalife shakeovi i sl.. A moze, jer se moglo i prije, stoga molim bez odgovora tipa: "Uzimaj shakeove, proteine i sl."
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobit na kilazi i u isto vrime smanjit salo? Znanstvena fantastika... Tebe nebi tribalo ni brinit salo posto si zgoljav, jedi jedno 3000 -3500 kcal za pocetak pa ce i kile ic gore, posto si ektomorf u tebe to ide teže, netribas pit shakeove tipa herbalife
|
|
Ocelote
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro da, imas pravo.. Htio bih barem na 74-75 kg dici, ali da mi masno tkivo ostane na 15% sto je skroz dobro jer ispod 12% je vec izvrsno..
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pocni brojat kcal uzimaj oko 3000 kad se vec priviknes šta koliko ima uvik ceš znat otprilike i uz ti treniraj 3-4 puta tjedno sa tezinama
|
|
Ocelote
Post Options
Thanks(0)
|
Vjezbe kojega tipa?
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Vježbe tipa cucanj, mrtvo dizanje, zgibovi, bench, dipsevi,military press
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |