Novi igrac u svjetu teretane |
Post Reply |
Author | |
GymFighter
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Prosinac 2012 at 22:13 |
Pozz svima ...
Zovem se davor ovako Visok sam 1.80 cm tezina : necemo sad o tome to cemo malo kasnije cim se skine jos xD nezamjerite ovako poceo sam u teretanu prije nekih 1.5 mj dosad sam skinuo 14 kg cca. I sad je dosao jedan period gdje se skida nesto manje kao da stagniram a vjezbam standardnih 1,5h svaki dan od pon-sub , nedjeljom setnja neka zanimalo bi me jos koje mi preparate preporucate (ja sam mislio za pocetak uzimat turbo fat burner [tekuci oblik , l-carnitine 1000 mg + jos neki dodatci]) hvala |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
kao prvo ne trebaš vježbati svaki dan , kao drugo sredi si prehranu ( citaj na forumu ima svega ) , kao trece ako ti hrana nije sredjena bzvz bacaš novce na suplemente
|
|
domodossola
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
1,5 h svaki dan je previše. Bolje ti je vježbat 1h 4 ili pet dana u sedmici, trebaš ostaviti vremena mišicima da se oporave.
Za preparate fakat ne znam, jedino bi trebao jest zdravo, dakle puno voca i povrca, ribu, jaja itd., ukinuti junk hranu, previše slatka i to..
Edited by domodossola - 05 Sijecanj 2013 at 23:50 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |