Vrijeme za promjene! |
Post Reply |
Author | |
stoja21
Cita FAQ Joined: 02 Listopad 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2013 at 19:47 |
Pozdrav svima :) Da se prvo predstavim..Zovem se Marija,zivim u Bosni,studentica sam.Imam 21 godinu,visoka sam 170cm,a teška 69,4(da zaokruzimo na 70kg).
Do prije 4 godine imala sam 59-60kg,a sad 10kg više.Da sam se necime bavila,ne mogu reci da nisam,jer sam u srednjoj školi trenirala odbojku,no nakon završetka srednje,zapustila sam se.Znala sam kod kuce baviti se svakavim vježbama,ali brzo bih odustajala.Prehrana mi se uvijek bazirala na brzoj hrani..nikada nisam jela redovno i uvijek sam preskakala obroke,misleci da ce mi to bar malo pomoci da smršavim.Razlog zašto sam se sada trgla jest što osjecam da teško dišem,da sam bez energije a i da skinem višak sala..Želim svoje zdravlje vratiti na bolje,želim se osjecati bolje. Prehrana mi u zadnjih dva tjedna izgleda ovako: D 9.00- zobene sa jogurtom 0,5%mm,R 12.00-neko kuhanje bez zaprške i salatica ili piletina i integralna tjestenina i salata,14.00 trening koji sam sam sama pokušavala prilagoditi sebi kombinirajuci sa foruma,MO 16.00 2 cijela kuhana jaja i parce kruha,V 21.00 caša jogurta. Vjerujem da bi se tu moglo dodati što šta ili izbaciti,pa komentirajte,pomozite.Ovaj put sam ustrajna da sebe dovedem u red. |
|
domodossola
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo probaj uvesti zdrave navike u ishranu i vježbanje, tako da se osjecaš dobro, kile na kraju krajeva i nisu neko mjerilo. Mjeri obim struka i bokova, pa gledaj kako se to krece kroz vrijeme. I sa 65 mogla bi odlicno izgledat, i odlicno se osjecat ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |