prehrana poslje dijete |
Post Reply |
Author | |
chili
Cita FAQ Joined: 10 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2013 at 16:45 |
Pozdrav.. Imam 18 god i pomocu dijete i vježbanja sam izgubila željenji broj kilograma,sad mene zanima dal moram nastaviti s tom prehranom kakvu sam imala na dijeti ili se mogu vratiti u normalu uz naravno vježbanje,svaki dan radim trening kod kuce od 40 min i trcim pola sata svaki drugi dan,moja uobicajena prehrana je uvjek bila kuhano znaci svaki dan jedem kuhano na ulju ne masti ne jdem masno meso jedem neko voce i sendvic ilio nešto slicno,1-2 puta tjedno volim pojest palacinke ili neku brzu hranu i piti gazirano,i naravno desert nedjeljom,još idem u školu pa nemogu tocno planirano jesti obroke.. Unaprijed hvala |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ukoliko si s ovakvim nacinom skinila željene kilograme slijedi ti održavanje. Možeš nastaviti s ovakvim nacinom ako ti daje rezultate. Svedi brzu hranu na max. 1 tjedno
pozz |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa i ja još idem u školu pa mi je svaki obrok savršeno posložen,samo treba planirati unaprijed,sve se da sredit...
|
|
chili
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
chili
Post Options
Thanks(0)
|
ok hvala,problem sa školom je jer jedan dan dodjem doma u 14.00 a nekad 18.00 ili idem kasnije ili ranije u školu :/
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
hej! Da ne dobis na kilazi i da ne gubis vise moras si izracunat bmi onaj broj koji ti ispadne toliku kolicinu kalorija jedes i imaces istu kilacu, ako hoces fast food jedi ga ali ujutro i dalje vjezbaj i toniraj tijelo i svaki dan zescije.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po cemu fastfood baš ujutro da jede? Prvi i najvažniji obrok
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |