Eiweiß 90 - proteini iz dm-a |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kakvog je okusa? Znaci ne zanima me ništa drugo nego okus... da zakamufliram taj prokleti posni sir
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Lady_Wolf
Cita FAQ Joined: 12 Listopad 2012 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam probala ove od vanilije, ali jesam one obicne bez okusa. I ugh. Em više žvaceš komadice sveg i svaceg, em nikako isprati taj okus iz usta kasnije
Inace
s žlicicom kakao praha i malo meda uspijem zakamuflirati sve i svašta, ali ovdje mi
ništa nije pomoglo :D Jedina dobra stvar je što su lako dostupni, pretpostavljam (DM-ova svugdje) Edited by Lady_Wolf - 15 Sijecanj 2013 at 21:11 |
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahahahahaha mogu mislit! |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha, ovo evocira uspomene |
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi nitko nije napravio neke velike razlike uzimajuci bilo koju vrstu proteina , bilo koje marke.
To je dodatak prehrani, bez obzira koje uzeli, necete sad ono uzimat 2mj i ono wow koje promjene. A moj savjet je ako se vec kupuju, ne valja uzeti ni najjeftinije ni najskuplje, neka zlatna sredina. |
||
Doc
Cita FAQ Joined: 16 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Što mislite o ovom proteinu: https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Multi-Phase-Whey.aspx ? Da li bi to bilo dobro uzeti prije spavanja, zbog ovog time release ucinka? Kazein mi je skup, a za ovog kažu da ima time - release ucinak, nije li to baš ono što treba za noc?
|
||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
EDIT: Edited by XQ - 13 Veljaca 2013 at 10:18 |
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |