Gdje grijesim? Prehrana ili vjezbanje |
Post Reply |
Author | |
acquamarine
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2013 at 11:54 |
Pozdrav, Odlucila sam smrsaviti (nekih 7 kg) i sastavila sam si nekakv plan kojeg se stanovito vrijeme pridržavam, ali ocito da nešto ne štima, stoga trebam savjet : Prehrana : -oko 8 ujutro pojedem proso sa mijekom -oko 11 jogurt i malo badema i oraha -oko 1 neku vocku -oko 3 i pol, 4 rucak - uglavnom meso sa povrcem i salatom (pazim da ne bude kombinacija tipa meso i krumpiri) -oko 7 – napravim si neki zeleni sok (tipa špinat + jabuka, ili mrkva+ cikla+ naranca..) Ovakav režim slijedim vec negdje 2 i pol mjeseca. Znam da je to vrlo kratko
razdoblje za znacajnije promjene,problem je sto nema ama bas nikakvih promjena, niti jedan cm
manje ni kg manje.Štoviše vaga pokazuje 2 kg više ...što djeluje vrlo
demotivirajuce..
E sad ne znam je li problem u prehrani (previše kcal ?) ili u premalo aktivnosti (ostatak vremena, obzirom na posao kojim se bavim, je pretežno sjedilacki). Inace, bazalni metabolizam mi je oko 1350 kcal (ako sam to dobro izracunala). Da li da se držim ovog rezima ili da nešto mijenjam (dok još imam volje i motivacije ) |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Kako se meni cini, ti premalo jedeš... vecera- sok.. dodaj tu proteina još..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne brini ti za kile, ja sam dobila 2 kile u zadnjih 6 mjeseci i pomaknula rupu na remenu jer su mi hlace padale. ;) dakle, ak si dobila 2,5 kg, to su mišici, sigurna sam da to nije mast. :) pusti vagu, ja se važem svaka tri mjeseca, tek tolko. prati se u ogledalu. nisam ekspert za jelovnike, to nek ti drugi daju savjete, ali se i meni cini da ti fali proteina. zeleni sok bolje ujutro pij, a navecer kombinaciju posnog sira i orašastih plodova i sl. prouci malo po forumu primjerke jelovnika.
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Kaaatarina
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja npr. tkodjer želim sršaviti 7 kg i prije mj dana tj novogodišnja odluka bila mi je Insanity porgram, ne znam jesi li cula, ali imaš ugalvnom tu forum na tu temu i tamo se medjusobno podržavamo. ugl u jedan mj ja sam tkodjer dobila 2 kg na vagi, ali u tijelu sam puuuno utegnutija i par cm manja u struku! program je prebrutalan ali se definitivno ispalti + radiš 6 dana u tjednu, a taj trener što ga gledaš te dodatno motivira. i npr što se tice prehrane nisam skoro pa ništa promjenila, samo poslije treninga popijem whey i to je to. ovo ostalo po starom. polako, ali sigurno :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosal prvo :) jedeš premalo.. jaja, meso, sir- svega pomalo ubaci.. zašto ne mješati za rucak meso i krumpir? isto tako- previse aerobnih,a premalo anaerobnih vježbi snage
|
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
wade33666
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma dodaš malo mesa i sira na to i vježbaj 5 puta tjedno ali i malo trcati više trebaš
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |