KIKIRIKI |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
30g recimo
|
|
Sale_456
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Alnatura Crunchy 250 g, 17,90 kn (DM) Udio kikirikija: 88 % (eko uzgoj) Zemlja porijekla: Njemacka Kruta struktura i blijeda boja. Komadici kikirikija prilicno veliki, lijepo se vide. Ali miriše na loš, stari kikiriki. Prilicno uljast. Kušacima lošiji i od onog s broja tri. “Kao gravce na tavce kad se ohladi. Ili sladoled od graha koji sam jeo u Kini.” “Ovo je najgori kikiriki maslac koji sam ikad probao. Totalni luzer.” Neki ga ipak prepoznaju kao dobar za trudnice koje se skidaju s nutele. Ocjena: minus nula.
Naletim ja na ovo, sto je sad to?? vi velite da je dobro ovi da nist ne valja? o.o |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probala sam taj.. okus mu je odvratan :D Na kraju sam ga bacila... najbolji je onaj "americki" iz Lidla :D
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne padajte na te fore " eko uzgoj" i "proizvedeno u RH" , i još mnogo toga sa ostalim proizvodima.. Danas više ništa nije kvalitetno, nego je sve napravljeno "zbrda zdola" samo da se proda i zaradi novac.. Baš sam gledao jednom "EKO" zobene pahuljice koje su oko 10-12 kuna, i "odvratne obicne ne-eko špricane i uzgajane u užasnim uvjetima. koje su oko 7-8 kuna.. Ove "loše" imaju puno više proteina i sigurno su kvalitetnije i imaju bolji okus od ovih "zdravih".. Danas vam marketing prodaje proizvode i maže oci sa reklamama, uostalom što mislite zašto svi još dan danas kupuju nove Iphone? |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Sale_456
Post Options
Thanks(0)
|
Koji je onda po vama najbolji? i da je dobrog okusa?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
kupiš kikiriki, ocistiš, usitniš, pomiješaš sa malo maslinovog ulja i staviš stevije ili javorov sirup da ti bude sladji a možeš ga dodatno posolit ako smiješ i dobio si najbolji kikiriki maslac
ako neceš ovako ima u bio bio rapunzel se zove, taj mi se svidio od ovih kupovnih samo je 35 kuna mala teglica pa tko voli nek izvoli ima i jedan skuplji ali meni je ovaj bio dobar |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo koliko vidis, izbor je pao na dva ako se ne varam:
Alnatura iz DM-a Rapunzel iz Bio&Bio pogledaj koji od ta dva ti odgovara po cijeni, udiu secera pa kupi... a najbolje je ono sta su mnogi napisali, napravit doma sam |
|
Sale_456
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na pomoci ;)
|
|
Sale_456
Post Options
Thanks(0)
|
i jos nesto,jel dobro maslac namazati na nesto? npr one od rize ko keksi su. isto je pod bio hranom u dm-u, al nemogu se sjetiti sad kak se zovu :S
na taj jedan namazes maslac i vecera je to |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma udri po maslacu , obožavam onaj americki iz lidl-a !
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se vec jede kikiriki bilo bi najbolje napravit domaci. A iako okuson nije prinamljiv sastav ovoga je nenadmašan http://www.myprotein.com/sports-nutrition/peanut-butter/10530743.html
Jbt. Ovi iz myproteina bi mi tribali dat svašta mukte koliko ih hvalin, a šta cu kad san objektivan iako san trenutno do daljneg na MVP |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koja je razlika izmedju MVP-a i Sciteca ?
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Omg ajmo reci 5 $ za 1 kg maslaca O.O
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |