Stevija |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha... to je ok ;)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
je da al ne dam steviju i batat
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nema straha..
os kupit steviju, 100g- 130 - 150kn, tajlandska |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
kupujem ovu u tekucini i imam još 2 bocice, hvala na ponudi
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dragi forumaši, radi se o sljedecem!
Pošto je stevija puno sladja od šecerne trske, a koncentrirana i do 100 puta (tu negdje, zaboravio sam tocan podatak), toliko da si možeš opeci jezik, onda zamislite. Europa je napravila fine šecerane (šecerna repa, trska...) i nebi željela da joj biznis opada zbog stevije, isto tako i hrvate ubrzo namrda svojim zakonima, pa je najlakše proglasit steviju otrovnom ili kakvom vec da je ljudi prestanu koristiti, jer korporacijama opada obrtaj love! Mogao bi reci svašta, ali se bojim da me nekakva web policija ne zaskoci :) |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ja cu danas u trgovinu kupit zalihe za cijelu godinu
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da smo malo pretjerali, kažu da se ne smije koristit kao dodatak prehrani tj kao sastojak u coca coli ili slicno ali ne vidim negdje razlog da zabrane cistu steviju :), ako i zabrane ja cu prvi švercat nju i batat ako budem htio to jesti hehe
|
|
Gabrijel7
Post Options
Thanks(0)
|
ma nema straha...ak nista ici cemo skupa na robiju haha...i ja sam to isto napisao u par postova iznad
prehrambena industija & farmaceutska industrija--> mafija sused, mafija |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obrazloženje miinstarstva Evo vidi se da sam pogodio, normalno da ne mogu ukinut takvo nešto kao što je gomolj ili odobreni zasladjivac
|
|
Gabrijel7
Post Options
Thanks(0)
|
citao sa danas na indexu... ali ovi kakvi jesu, lako ga zabrane kao zasladivac...
al, nema veze, glavno da si ja na proljece kupujem par sadnica i pokusat cu zasaditi ;) |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stevija bez problema raste u tegli, moja mama ju je posadila, ali još nisam probao jer nisam baš cesto doma.
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
avangarde - koju steviju kupuješ i gdje te kolko košta? :)
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Gabrijel7
Post Options
Thanks(0)
|
ako netko zeli domacu steviju
obiteljsko gospodarstvo....naletio samnanjih trazeci steviu na njuskalu http://opgantojuric.com/ |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |