Glikemijski index |
Post Reply |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2013 at 18:20 |
Znaci zanima me zna li tko koliko je ovaj kruh oke,odnosno koliko bi mu bio GI
500 graham brašna 250 grama mljevenih lanenih sjemenki 250 grama zobenih mekinja 0.9 l vode dvije žlicice soli suhi kvasac znaci pokusavam se drzati montignacove prehrane sa sto manjim GI pa me zanima jel li ovaj kruh u redu s obzirom na njegove standarde i ako nije ima li tko kakav recept za nekakav drugi.. |
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa pogledaj zasebni glikemiski index svake namirnice pa izracunaj prosijek...
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
nerafinirano brasno ima GI oko 40, mekinje 50, lan oko 15...
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
Pa onda bi kruh imao gi oko 35(nisam sigurna kako se racuna,zbrojila sam i podijelila za 3,al mslm da to nije dobro,mislim ilma li i gramaza,odnosno udio pojedinog sastojka utjecaj ?) :)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Maravno da ima utjecaj, oko 40 ti je GI ovoga ja mislin
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
bas ti hvala,zmaj,i jos jedno pitanje, znam da zamaram ali moze li ovaj kruh proc za veceru(tipa jedna snita i dva-tri puta mjesecno ako sam u nemogucnosti jesti doma?)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |