kako organizirati prehranu |
Post Reply |
Author | |
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Prosinac 2007 at 17:55 |
bok ekipa
ajme na ovoj stanici bi mogla biti satima ima stvarno odgovore na sva pitanja vjerujem da i moje je vec kroz drugaciji naslov puno puta objasnjeno no ipak trebam malu pomoc... naime krenula sam na fitness, uzela sam 2xtjedno osobnog trenera i znam da ga mogu sve pitati ali ipak nekako mi je ovo lakse trening je intezivan tako da nemam snage nista puno ispitivati.. uglavnom, 6xtjedno idem u teretanu od toga 2x sa trenerom radim... druga stvar na kojoj bih trebala raditi je prehrana... stoga molim pomoc kako organizirati svoju prehranu radim pa me zanima kako vi uspjevati vise puta jesti tijekom dana... kako izgleda vas dan ili tjedan prehrane hvala unaprijed Edit: uredjen post (maknut nepotreban html kod) Edited by Zoki |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ova prehrana ti je stvarno super i najbolja za skidanje potkoznog masnog tkiva https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Zdrava-preh rana.aspx Provjereno! |
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
theia, puno ti hvala svaki dan strpljivo cekam da li ce mi netko odgovoriti da konacno unesem malo raznolikosti u prehranu hvala ti jos jednom |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |