koliko vam se cesto desavaju ozlijede? |
Post Reply |
Author | |
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2013 at 19:13 |
mene je vec pocelo to iritirat,prije tjedan i pol pulo mi je u ramenu dok sam radio sklekove,prebrzo sam ih radio jer su mi postali laki a tezak sam,a jucer ozlijedio nogu radeci hiit ,tako da sam jako slab kardio danas mogao napravit,te ozlijede me znaju imobilizirat i po nekoliko dana i tratim te dane umjesto da vjezbam koliko se cesto to vama desava ?
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel se dobro razgibaš prije toga?
Ja sam pred 2 tjedna istegnula ligamente, još me zezaju i ne mogu baš s nogom radit šta mi se prohtje.
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako što ti je Nickylii rekla razgibavanje je najbitnije,a + toga uzimanje nekih suplemenata za cuvanje kostiju itd. Npr ja koristim Gelatine forte,to je protein kolagena sa dodanim B6 vitaminom i kalcijem..izvrstan okus i cijena. I da se pohvalim nikada ozljedu nisam imao :)
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ako ti je lako radit sklekove radi ih sporo a u vezi ozljeda nemam bas tih problema
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
zagrijavam se ali poradit cu na ovom,uglavnom to bude obicno rastezanje,vidis i u tim suplementima za hrskavice i kosti nisam nikad pridavao toliko vaznosti,mozda nesto i uzmem,da radim sporo sad,taj put sam to naucio :D
Edited by adatar - 11 Veljaca 2013 at 19:39 |
|
m6el
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Za izbjegavanje ozljeda treba se prvo zagrijati (cca. 10 min trcanja) i nakon toga razgibati
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nepravilno izvodjenje vježbi dovodi do povreda, ne shvacam svrhu "brzih sklekova", tj još više su neucinkoviti.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |