Podloga za vježbanje |
Post Reply |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2013 at 18:34 |
Pozz,
imam pitanje u vezi podloge za vježbanje i power wheela s webshopa. Naime dobio sam popust 20% u onoj nagradnoj igri i namjerio se na power wheel, vijacu za preskakanje i podlogu za vježbanje. Podloga za vježbanje. Power wheel Vijaca za preskakanje Pošto mi je gornji limit 200 i nešto sitno kuna s popustom to ispadne tu negdje. Uzeo bih onu deblju podlogu od 149 kuna ali nemam para i ne znam kad cu imat pa da vas pitam: Ako na toj podlozi od 4 mm plank izvodi covjek od 185 cm i 85 kg koliko ce mu ona pomoci da ga ne bole laktovi? Sad radim na parketu i kao prvo mi se skliže a kao drugo jako me žulja, znam da sam tetkica al eto, htio bih se koncentrirati na položaj u planku a ne na lakat koji me boli. I drugo pitanje, hoce li me izdržati taj powerwheel pošto imam 85 kg? Hvala unaprijed. Edit: Kad vec ispitujem, racuna li se popust i na dostavu ili prvo popust pa onda dostava? Edited by Markan1989 - 15 Veljaca 2013 at 18:35 |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj, nema sad tih podloga da ceš u zraku bit dok izvodiš vježbe.. Kad staneš na to normalno da ce se spljoštit uz pod.. Imam ja slicnu takvu, možda i istu, i svakako je puno bolje raditi na tome nego na podu, udobnije je, ne skliže se, a i utezi mi ne gule pod.. Za ovaj kotacic nemam pojma :D
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
hvala,
zna netko za "kotacic" možda odgovor ? |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Markane, ne znam ciji je ovaj iz linka, ja svake trece godine probam stari Lifeline-ov... Ali idemo logikom, ako ne piše da je za djecu ili žene, a prosjecan muški vježbac je oko 80kg, sigurno ce biti ok. Ionako nikad nije sva težina na njemu, nadam se da neceš stajati na njemu :) A iduci logikom dalje, dobio si popust od fitness portala, ne od dostavljacke službe, pa sumnjam da je popust i na dostavu...
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
skužio sam, al imam za kupnju i bez popusta na dostavu :D, idem si baš to narucit pa da ubacim taj kotacic u trening, taman mi nedostaje jedna dobra vježba za core da se ne ponavljam
|
|
iver
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si iz Zg, poklonim ti ja svoj, ne treba mi. Sa poštom mi se ne da zezati
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
jbg, vec sam narucio al može i tvoj da mogu mijenjat ruke XD, (bolje daj nekome tko nema para a želi ga)
|
|
iver
Post Options
Thanks(0)
|
brz si, što se tu može :)))
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam jedno pitanje, da li se te podloge za vježbanje uvijaju kao one spužvaste prostirke za plažu, ili kad ih "otvoriš" su vodoravno s podom? Kad se rade trbušnjaci, "šetaju" li po prostoriji ili se ne skližu?? Ja sa svojim tepihom, dok radim trbušnjake predjem pola dnevnog :D |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neceš proci pola dnevnog + vecina je vodoravna s podom.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahahahahaha...ja sam našao zato rješenje! brat mi sjedi na nogama hahahhahaha...i ja sam imao slicne probleme...na 3 deke radim i još uvjek mi ledja izguljena hahah |
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro ti je Zoki odgovorio.Poravnaju se sa podom i ne mrdaju
|
|
Markan1989
Post Options
Thanks(0)
|
dobra je, meni je puno pomoglo jer me ne žuljaju laktovi ri planku više i jako mi olakšavaju elevated hip lift s ramenima na tlu (inace sam vec imao modrice od ovoga) al usprkos samo 4 mm izuzetno sam zadovoljan
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |