ovisnost o slatkom |
Post Reply |
Author | |
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Prosinac 2007 at 16:14 |
dragi moji,
neznam za vas ali mene muci ovisnost o cokoladi kako bi ja rekla ponekad, moze me se kupiti sa njom bez problema i uslijed toga doslo je do toga da od mrsave djevojke postala sam mala okruglica i mucim se sa time vec 2 godine i trazim izlaz van moram priznat da sam dosla do zakljucka da je sve u glavi i polako sam krenula u teretanu, uzela osobnog trenera i iskreno sad kad pomislim koliko znoja ostavim tamo ne padne mi napamet da okusim slatko eto samo sam to htjela podijelit sa vama jer ni sama ne mogu vjerovat koliko sam odlucna da stanem na kraj sa svojim kilama Edit: maknut nepotreban html kod Edited by Zoki |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj...sto se tice cokolade
I ja osobno kad mi se jede cokolada ili neki keksici pojedem i ne zalim iskreno. Ali ono sto sam primjetio - kad imam pravilni PWM u kojem kombiniram whey npr. od cokolade sa glukozom to mi zadovolji zelju za slatkim za cijeli dan. Eto to je jedan trik kako izbjec prejedanje cokolade. |
|
elai
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo xenic! Samo tako naprijed, mene samo interesira kako odoljeti napastima predstojecih blagdanskih ruckova i veceri i kako objasniti mamama i bakama, da nismo bolesni ako pojedemo samo jedan kolac (toliko moram radi njihovog truda), ili ako za veceru ne zelimo sarmu ili neko pecenje s masnim krumpirima, ili neko drugu ekstramasnu hranu? Nadam se samo da cu prezivjeti ovo buduce plandovanje bez dodatnih kilogramama. |
|
ela
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
dokazi i sebi i drugima da si karakter i pojedi jedan kolac, malo juhe, i glavno jelo cist da te zasiti.
ak uspijes odoljeti, bit ces ponosna na sebe i vidjet ces da to mozes. ak ipak nemres, onda se bar odreci kruha. i to je nesto. |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |