Princip slaganja "full body" trening programa ??? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako je jako intenzivno 3 tjedna on, tjedan recovery, pa ponovit
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema na cemu,
pa ono trebalo bi bit intenzivno jer cim napraviš density cijeli (10 serija 5 ponavljanja s nekom težinom) treba pojacat, mislim ako ne radiš izmedju cardio da ne trebaš puno recoverija, po meni svaka 2 mjeseca a ako se pravilno hraniš i treniraš cak i rjedje, ipak je ovo 3 puta tjedno tako da bi trebao moci izbjeci pretreniranost, preporucam svaki tjedan da u subotu odradiš neki light cardio kao mali recovery (tipa kao što sportaši rade na pripremana), opuste se mišici i uci ceš svježiji u svaki tjedan, što se tice promjena intervala svaki dan skratiš odmor za 5 sekundi ili povecaš rad za 5 kad dodješ do 40/15 ili 45/15 znaci da trebaš težu vježbu ali ubijat ce te i 30/15 ako ceš pravilno "dozirat" treninge i gurat sam sebe |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |