FIT 2013.-HUREMICA |
Post Reply | Page <1 789 |
Author | ||
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti si u onim (izuzecima) |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ni ja ne kukam...Ja sam u Parizu....:)))
|
||
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hmmm...još bi samo to falilo da kukaš a u Parizu si.
Ajde da se mjenjamo.Ja ne kukam ni doma,a da sam u Parizu, pjevao bi borbene |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa to su te kile, mora to ic dolje!
Bravoooo! |
||
LiveStrong
|
||
Huremica
Cita FAQ Joined: 20 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kako se rijesiti onih jastucica izmedju nogu? neznam kako da objasnim to..ugl bas kod prepona gdje se noge spajaju imam visak masnog tkiva . tokom vjezbanja u ovih 3 mj vidjela sam kako se odredjeni dio tijela povecava ili smanjuje. ovo je isto stalno...
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za taj dio su dobri cucnjevi, noge malo šire od širine ramena, a prsti gledaju lagano u stranu Ako netko zna još koju neka napiše |
||
Huremica
Post Options
Thanks(0)
|
|
radim to bar 4x tjedno 3 mj i nikakav pomak. guza i bedra bolje izgledaju ali to izmedju 0 bodova. cul sam da i trcanje je dobro...a jel moguce da jednostavno imam takva bedra spojena i to je to....koliko se sjecam i kada sam mrsava bila nisma nikada tu imala razmak
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Toga ceš se riješiti kada spustiš postotak masnoce. Meni to osobno nestaje tek na 17-18% bf. Cak mi i prije nestane masnoca s trbuha, nego tu.
Takodjer, možda imaš i jaci taj mišic, pa ti i pojacava dojam da je "spojeno". Edited by zika - 30 Ožujak 2013 at 15:06 |
||
LiveStrong
|
||
Huremica
Post Options
Thanks(0)
|
|
a onda dobro... otici ce jednog dana
|
||
Post Reply | Page <1 789 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |