pomoc mi je potrebna hitno! :( |
Post Reply | Page <1 789 |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Šeficom kafica kažeš...o kojem se kaficu radi? Možeš i na pp Radila sam kod jedne
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Baba! ;) bit ce valjda nešta...Radi se o Onixu...odavde si pa mozda nešto više znaš ne znam osobno šeficu...ali znam djelatnicu koja tamo radi...a tip kojem treba dat otkaz,,to jest on želi dati er ide u vojsku u 4 ili 9 mjesecu..a sad Bože da je 4 mjesec...i da uspijem upast :)))) što je pp? :D
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm šta mislite dali bi trebao jesti cjla jaja što se tice svega...jer inace ne znam u obroku 2 cjela stavim i 3 bjelanjka..jer racunam si kalorijsku vrijednost dnevnog obroka...posšto ajmo rec bjelanjak smao ima 50kcal po bjelanjku....cjelo ima 150kcal....jelovnik mi iznosi 2600 kalorija...stim da racunam kompletno sve osim kave..jedne tako da iznosi više....bar još 100 kalorija ta nesica jer imam šecera i mlijeka...samo na jabukama mi iznosi 300 kalorija dnevno...e sad ako bi stavljao cjela jaja to bi 3000 kcal dnevno bilo možda i više nekada znam paket jaja pojest...samo što podjelim...a i imalo bi onda dosta masti mada su zdrave...šta vi predlažete? malo mi je puno da sva jaja stucem...e sada savjet....da racunam uopce kalorije iz jabuka....u jelovniku? :P
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm....jedem 5 jaja dnevno kuhana sigurno....nekada znam i po 10 kada nema mesa...ili nešto proteinsko....dosada sam odvajao bjelanjke od žumanjaka ....npr 2 cjela 3 bjelanjka...dali je to pametno? ili da ih papam cjelo?
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
evo malo da se vratim hehe...vjerovatno doijam posao! e sada više nema toliko slobodnog vremena! a moram prilagoditi vježbanju!! sada sam ovako rasporedio šta vi mislite
kada radim ujutro u pol 9 moram biti na poslu i radim do 4 onda bi ovako to izgledalo 8 ujutro dorucak 11 medjuobreok 14 rucak 17 medjuobrok vježbanje od 17 30 do 18.30 -19.00 zatim odma vecera 19 sati i onda još poslje obrok imam oko 9 pola 10 a kada bi popodne radio imao bi oko 9 dorucak ko inace pola 12 medjuobrok e sada bi oko pola jedan jedan popodne trening ubacio pa onda oko 2 rucak pa sve nadalje isto.... zanima me samo jedno dali to remeti ikakav odnos vježbanja..što jedan tjedan bi vježbao oko 1 popodne ...drugi u 6 navecer.... i bojim se samo da akda ujutro radim da necu snage imat poslej posla :( dali netko ko radi ima bolji savjet kako da rasporedim bio bih zahvalan! :) |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne brini se bitno je samo da vježbaš nije bitno kada.
Svi živimo u takvom svijetu da doslovno "kradeš" vrijeme za sebe, vježbaš kada stigneš ali moraš odraditi trening po planu bilo to u 5 ujutro ili u 23 navecer sve je bolje nego ležati na kaucu. Normalno da ceš imati snage poslije posla to ti udje u naviku i bez treninga ne možeš, osjecaš se bolje |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
jeej ja se uplašio vec hihi hvala ti scarpetta :))
|
|
Post Reply | Page <1 789 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |