Kako ste se proveli nocas (docek nove)? |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Sijecanj 2008 at 18:36 |
Kako bilo nocas?
Di ste bili? Edited by Mr G. |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
u jednom stanu, na tulumu.
odlicno |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
elai
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo se vratila iz Pariza, bilo je savrseno, btw, sretna Nova godina svima!
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ti? |
|
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
U piranhi.
Bilo super |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ni ne znam di sve nisam bila.... ;) ali bilo je dobro... uglavnom okolo po festama.....
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I da SRETNA NOVA;))
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo stigla iz Sarajeva - predobro!!! |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
---RIGOLETO--,,,,,probudio se sa glavom naslonjenom na toalet skoljci...... sve je bilo dobro dok mi je navigator funkcionirao.........jedva sam pronasao vrata ,,zalutao u sopstvenom ulazu..... neponovilo se i sto brze zaboravilo se.....hoce sve na --DOBRA COVJEKA---
P.S van teme--moj prijatelj je jednom prilikom bio toliko pijan da je umjesto kod zene ULETIO u zenine majke krevet(bila u posjeti),,,,,, kad ga je moj brat pitao-STA JE BILO---rekao je samo kratko---NIJE SE NISTA BUNILA--- |
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je fakat dobro |
|
|
|
direktor
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretna nova godina svim forumasima od novog clana !
|
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kartala cijelu noc i pijuckala. Nista posebno ali cisto o.k.
Direktore, dobrodosao! |
|
direktor
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro vas nasao ! pozz |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Da...pozzdrav novom clanu..... Ajde super da netko novi dolazi.... Tebi takodjer sve najbolje u novoj godini....... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
bio na privatnom party-u , frend organizirao sve, unajmio prostor,nabavio jelo i pilo, bila super ekipa i stvarno nezaboravan provod
Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |