Internet zarada |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja sam davno bio na tak nekoj slicnoj stranici di pozivaš ljude i klikaš po nekim reklamama.. Od tih reklama dobiješ par centi a oni dobiju bar 30-40 centi.. A možeš isto tako kupit "ljude" i od njih zaradjuješ kad ti klikaju... Ugl nakon što sam milion ljudi pozvo i prokliko reklama do zla boga, i skupio jedno 10-20 dolara, stisno sam na isplatu na paypal i pisalo je da ce u roku tjedan -dva sjest na racun... Pogodi kaj je bilo.
|
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato prvo pitam prije nego što nešto napravim. Vidim da imate negativna iskustva i ko zna dali ce i moje ako uplatim biti.
|
||
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mogu ja pogadjati? Sjelo je duplo više Edited by Aria - 10 Ožujak 2013 at 22:48 |
||
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro jel si ti uopce svjestan kolko price sa "lik" "frend" "šogorica" neozbiljno zvuce? I pricaš o INTERNET ZARADI pa to je danas najpopularniji oblik prijevare, i kome idu ti novci, jel postoji nekakav ugovor? Moj ti je savjet dok nemaš crno na bjielo da se ne upuštaš u takve stavri i zaboravi na te price lik, frend, šogorica, susjedova tetka... |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dali su mi premiju jer sam im najaktivniji clan bio ahhahaha.. Za ubuduce zapamtite, sve lijepe stvare vezane sa internetom NISU ISTINA :) |
||
||
mario86
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
NN broj 125/11, Kazneni zakon, Clanak 237.: "Tko organizira ili promice igru ili sustav u kojem sudionik koji je uložio sredstva može ocekivati dobitak samo ako se ukljucuju daljnji sudionici, kaznit ce se kaznom zatvora do tri godine."
Nisam pravnik po struci, ali mislim da to spada pod taj clanak Zakona, pa ti sad vidi da li ti se isplati ulagati novce prvo zbog toga što kršiš Zakon, a drugo što ceš prevariti prijatelje, rodbinu, susjede..... |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još sam na uvjetnoj xD
|
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro ti Mario kaže.. Mada u ovoj državi ni za ubojstvo ne dobiješ nikakvu kaznu, tako da svi ti zakoni nemaju veze..
|
||
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zvonkec, nedaj se uvlacit u takve muljaže...
Edited by Thor - 11 Ožujak 2013 at 22:44 |
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ja sam pravnica po struci...i mogu ti reci da su zabilježeni slucajevi gdje ljudi nisu niti bili svjesni da su se uvukli u taj lanac..i dobili su bome samo takve kazne Nemoj se igrati s tim...
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je, Brle izbjegavaj ovo u širokom luku. Lako se navuci na prijevare na netu.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja trenutno zivim od internet zarade i mogu ti reci da ovo nema veze sa tim. Ako hoces zaraditi lovu moras napraviti svoje stranice i orjentirati ih affiliate marketingu, adsensu, cpa ponudama i sl. Ovo tvoje je cista piramida. Dok drugi uplacuju dobijete nesto sitno, kad uplate splasnu, evo ti game over, onaj na vrhu piramide bere svu lovu.
Edited by Mike - 05 Travanj 2013 at 20:23 |
||
geisha
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
O o.Smrdi!
|
||
Matejjj
Cita FAQ Joined: 24 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mike ti je pojasnio, samo pokretanje svojih stranica daje odredjenu zaradu..
|
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |