meduobroci |
Post Reply |
Author | ||
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Sijecanj 2008 at 20:59 |
|
hej hej
ovako, sto se tice hrane dosta sam izbirljiva ne volim bas jesti povrce i znam da to nije dobro ali eto, malo sam razmazena zanima me sto vi jedete za meduobroke? jutro mogu iskombinirati, voce najcesce ali muku mucim za poslije rucka sto prigristi vasa iskustva ? |
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedem voce, posni, light jogurt ili tak nesto...
|
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Potpisujem. Zalomi se tu i tamo neki sendvic i tako. |
||
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da li netko mozda zna zasto "nije dobro" jesti voce kao popodnevni meduobrok? to sam u teretani od trenera ali meni nije jasno to ?
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to su gluposti.
Ako nemas problema sa kilama, slobodno ubacis voce popodne kao medjuobrok. Ali ne sad da se ono davis u vocu vec pojedes par mandarina, jabuku il nes slicno. Zasto ti je to trener rekao? Zato jer voce isto tako sadrzi ugljikohidrate u obliku vocnog secera od kojeg se isto 'debljas'. Ali ako pojedes jednu jabuku - od toga ti nece biti nista. |
||
xenic
Post Options
Thanks(0)
|
|
moja plava kosa nije shvatila i zato pitam
ja sam njega shvatila da ako uzmem voce za popodnevni meduobrok da tada to tijelo ne prepoznaje kao nesto sto treba probaviti, da je prelagano ????? uglavnom prijedlog je da jedem povrce a ja to stvarno ne volim i nikako da se prisilim radje bi da nista ne pojedem, nego da moram jesti povrce i salate a znam da moram imati vise obroka dnevno |
||
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma neeee . Vec postoji jedna caka - probaj uvijek neku vocku pojesti prije nekog obilnog objeda (rucka, vecere il what ever) jer ako voce pojedes poslije objeda onda 'kao truli u zelucu'. Ne znam di sam to procitao i ne znam jel to tocno. |
||
elai
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Povrce nikad ne jedem kao medjuobrok, vec samo kao prilog glavnom jelu, a ako ne volis povrce nemoj se ni prisiljavati da ga jedes. Ujutro pojedi jednu vocku ili dvije kao medjuobrok, a popodne jogurt, sir posni, sve sto su ti vec naveli. |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sendvic - meduobrok.... Ah vi muski koji trebate MIL KCAL DNEVNO!!!!!! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni su meduobroci:
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |