New Posts New Posts RSS Feed - Pozdrav
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pozdrav

 Post Reply Post Reply
Author
SasavaAnna View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ
Avatar

Joined: 20 Ožujak 2013
Location: osijek
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SasavaAnna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pozdrav
    Posted: 20 Ožujak 2013 at 19:26
Pozdrav svima,
zovem se Ana i prije nepuna 4 mjeseca sam rodila, ali moj problem nisu kilogrami koje sam dobila u trudnoci, vec oni koje sam imala prije toga.
Visoka sam 160 cm i imam strašnih 75 kg (ovisno o danu, variram od 72 do 76, ali uglavnom vaga pokaže 75). U trudnoci sam dobila 15 kila i sve su nestale brzo nakon poroda. Medjutim, ostale su obješena koža na trbuhu i još obješenija guza (ako je ok tepat necem toliko velikom Embarrassed) i naravno svi silni kilogrami koji su bili tu i prije.
Posljednji put sam normalnu kilažu imala sa 17 godina (sada imam 24), a onda je pocelo debljanje (brojni su razlozi, ali više nisu bitni).
Moj je cilj, uz vašu pomoc i savjete, skinuti tih 20 kila viška i pohvatati sve one obješene dijelove sebe i postaviti ih tamo gdje bi oni zapravo i trebali bit, pa da se moj dragi muž nemora više jadan sramotit što se ulicom kotrljam pored njega, a i neželim da me se jednoga dana moje dijete srami.
I onaj najveci od svih razloga, želim biti zadovoljna i zdrava. Moja me obitelj treba takvu. Big smile

Back to Top
bebolina View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove
Avatar

Joined: 11 Listopad 2011
Status: Offline
Points: 607
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote bebolina Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Ožujak 2013 at 21:04
Još jednom dobrodošla....imaš puno posla  a malo vremena, imaš puno korisnih savjeta na forumu....za pocetak izbaci junk iz jelovnika i vec si napravila dosta!

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.