Domaci dressing za salatu |
Post Reply |
Author | |
Stikman
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Travanj 2013 at 22:52 |
Pozdrav kolege fitovci!
Nisam uspio naci ovak neku temu a cini mi se zanimljiva, pa odmah imam i jedno pitanje Jel radio kad neko homemade dresing za salate (tipa klasicni-limunov sok, maslinovo, suhi zacini..)? Htio bi si napraviti to u jednoj bocici pa da bude spremno u frižideru, ko oni kupovni, pa me zanima koliko bi to dugo moglo stajati bezbrižno u frižideru? Uz odgovor na pitanje stavljajte slobodno svoje prijedloge dresinga za salate, da naucimo i neke nove kul varijante |
|
biciklistica
Cita FAQ Joined: 09 Travanj 2013 Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam :) Limun je sam po sebi konzervans pa se ne može pokvariti. Ja sam nekidan u Lidlu kupila iscjedjeni limun koji planiram koristiti za tu namjenu, nalazi se u nekoj plasticnoj "bombici", žute boje i bilo je jeftino. To sam kupila baš zato da se ne zezam s limunima, iako ne znam koliko je dobro da to stoji u toj platici, možda bi bilo bolje da prespem u neko staklo, al opet nemam koje :)
Acceto balsamico je super vrsta octa za zelene salate, kad ti se zgadi obicni ocat. To bih preporucila svima, mene spašavalo. To koristim bez ulja. Najgori su, po meni, razni americki dressinzi, majoneze, vrhnja i gluposti...pogledajte samo u McDonaldsu na ono malo pakiranje dressinga koje se dobije uz salatu, prava kalorijska bomba. Nije da ja više idem u McDonalds, samo velim :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |