Ironmaxx Protein 90 |
Post Reply |
Author | |
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Travanj 2013 at 21:19 |
Jel netko probao ove proteine https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/Ironmaxx-Protein-90.aspx Jel su losiji od wheya?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preselio sam ti post u odvojenu temu.
Moja preporuka bi bila da se držiš Whey proteina. U ovom Ironmaxx Protein 90 je mješavina proteina iz više izvora (whey protein, sojin protein, mlijecni protein, rižin protein, protein graška itd.) - po iskustvima koje sam cuo, okusi su OK, nisu odlicni. Cijeli sastav je dostupan ovdje: Ironmaxx Protein 90
Edited by Zoki - 17 Travanj 2013 at 22:15 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Mike
Post Options
Thanks(0)
|
Proteini su mi pri kraju pa pitam jer tražim cim jeftinije. Onih koje trenutno imam nema na lageru tam di uzimam, pa neznam kakvi su ovi drugi.
Jel su ovi ok? Nutrend whey core 100 Na nekim forumima pišu da imaju previše šecera, ali po deklaraciji imaju ko i drugi. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nutrend Whey Core 100 je dobar proizvod - sadrži 30% izolata i 70% koncentrata sirutke što je super. U 1 mjerici sadrži samo 1,5 g šecera, tako i ostali proizvodi imaju. Edited by Zoki - 17 Travanj 2013 at 23:57 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ironmaxx protein je najbljutaviji i najodvratniji protein kojeg sam ikad pio!
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Mike
Post Options
Thanks(0)
|
Narucio sam Nutrened whey core, stižu mi kroz koji dan. Neznam za ironmaxx, ali za nutrened na netu citam da svi koji su ih probali su oduševljeni okusom (a i cijenom ).
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |