Prijedlog bana - vrijedjanje i sl. |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
To sam i mislila Zoki Ne znam zašto ljudi imaju potrebu vrijedjat bezveze......ali dobro, rijetko se to tu dešava, za razliku od ostalih foruma mi smo cvijece, cak smo i preozbiljni No, nekog reda mora bit. adatar, ma nema to veze što si bio novi sa par postova, ne gledam ja na to ali sad me baš zanima zašto sam ja to reagirala - cisto da se znam izvinut ako nije bilo razloga. A ako je bilo razloga onda nema isprike, samo krecemo iznova
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
neki tip je pitao sta da uzme od suplemenata,ja sam mu rekao brzinski da je whey temelj svega,pa si rekla da je pravilna prehrana temelj svega i da ne pisem gluposti,i imas pravo,pravilna prehrana i vjezbanje,ali ja sam to malo brzinski napisao jer je on specificno pitao za suplemente,pa neki se i ne slazu da je whey broj jedan suplement je tako ? :) nekima je to kreatin,nekome multivitamini,ugl. sve pet s moje strane,ne trazim probleme,pozz
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aaaa to! Hehehehe, a cuj, da....malo skacem na to jer mi se cini, a to vidiš i sam, da se danas previše pozornosti baca na suplemente, a premalo na ono drugo što je temelj i bez cega ne ide. Zato sam tako reagirala, mada si ti eto malo drukcije to mislio...nesporazum Mada ne vidim da je to razlog da netko nestane s foruma ali dobro, neka si se ti nama vratio, sve pet i s moje strane A sad pozdrav do sljedeceg kandidata za ban, valjda necu opet ja bit u fokusu
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |