Pocetnik |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
A nije defka možda sam se krivo izrazio..morao sam smanjiti hranu...i aktivnosti....jer 5000-6000 kcal kada zaštekaju na 82 kile nije ti svejedno....ogromne potrošnje sam imao :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
A i htio sam žile na trbuhu viditi
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahah a neka neka :D
ja jos tj dana i onda reeeezanje prisjelo mi ovo prejedanje a na 94 kg sam B) |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Mene tek čekaju te kile do 6-7 mjeseca malo šlaufa za moreeee :D i plažu heheh
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
jozotepsija
Cita FAQ Joined: 06 Kolovoz 2012 Location: Slavonski Brod Status: Offline Points: 70 |
Post Options
Thanks(0)
|
ti bas obrnuto a :D
ma ja sad roknit defku pa 4.-5. mj izdrzljivost i jos neke sitnice za prijemni za kif i onda od 9. opet masa ak budem mal ko prosle god nec ic na defku vise nikad hahah
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
hahah pa normalno brate..koda mora biti po ps-u briga me :P Po zimi je zanimljivo se definirati...dok na ljeti svi trče...kardio defka... ja po ljeti sjedim na klupici i uživam u suncu ...a kada je zima zatvoreno svehladno ljudi u kući...evo mene da pobjedim minus hehehe
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
hahah koje rokanje
al malo je teze to kad si prije bio lopta,uvijek te malo pere kak ce zgledat
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Sa vremenom to izgubiš vjeruj mi...postane ti svejedno... pogotovo kada skužiš tijelo kako funkcionira...
A kako gradiš mišiće..gradiš i svoj stav.. i svoje "ja" .... Totalno promjeniš filozofiju... šta ti je ja sam se bojao koricu kruha pojesti...sada moram kruh sam praviti jer ne isplati mi se kupovati koliko ga jedem... Samo znaš što...testiraj na sve živo sebe i tijelo, lako ćeš kasnije moći kako želiš , bit će ti lakše... razbijaj mitove hehe zanimljivo je :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
ma skuzio sam otprilike :D
a je, u godinu i po sam svasta promjenio haha kad vidim da sam krenuo sa 100 na deadliftu ove zime a sad 150x1 samo treba jest nema straha haha
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ma od čega :) Ovdje je i bit da se jede
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
jozotepsija
Post Options
Thanks(0)
|
haha pa da :D
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |