D: Otkrivamo prave uzroke boli u ledima |
Post Reply |
Author | |
kristina_babic
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2013 at 17:14 |
Svi komentari na temu: Otkrivamo prave uzroke boli u ledima
Mene su leda prestala boliti kad sam kupila dobar madrac! http://www.perfecta.hr/katalog/kategorija-125-madraci-od-pjene/podkategorija-148-hladno-lijevana-pjena Valjda sam nepravilno spavala prije i sad je sve super. Savjetujem svima, ako imaju mogucnosti, da si priušte kvalitetan madrac i napokon se naspavaju. Pozdrav! |
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja otkad radim vježbe za core uopce više nemam bolova u donjem dijelu ledja,ni najmanje
|
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam se preporodila od kad vježbam, ucvrstila sam ledjne mišice i doslovno sam presretna, a prije su me ledja "ubijala"
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vježbat core i stražnju ložu i to je to :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
geisha
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Novija istraživanja pokazuju da je kronicna bol u ledima najcešce posljedica konstantne aktivnosti mišica koji podupiru kralježnicu.Prije nego se krene na jacanje istih i rada na kompletnoj posturi preporucuju se tehnike kojima svjesno vracamo te mišice u stanje relaksacije
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |