Pureci narezak |
Post Reply |
Author | |
hank01
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Lipanj 2013 at 10:38 |
Što je ovo? Da li je ovo ok pojest ako nema nikakvog mesa u blizini? Jer izuzev svim ovim aditivima ima 60% pureceg mesa...
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izbjegavaj to u širokom luku,unutra je hrpa smeca!
Povraca mi se od samog citanja sastojaka |
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
hank01
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma našo to doma pa reko da pitam... I mislio sam da je smece, ali opet ako nema ništa drugo, bolje i to nego ništa?
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi radije izabrala ništa nego to,al to sam jaAli ti si se ocito nameracio na to ,pa cu onda samo reci DOBAR TEK! |
|
Mi mislimo da živimo u svijetu,fizickoj sredini,a zapravo živimo u svojim umovima.Fizicka sredina se oblikuje prema slici iz našeg uma da bi se napravila ravnoteža,svemir.svemir je u našem umu.
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi isto radije ništa nego to
ali od te jedne kantice ti nece niš bit, samo nemoj kupit zalihe |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |